Flere skal få sved på panden og dyrke sammenholdet med kolleger på landets padelbaner. Dét er ambitionen for den nye turnering, Kollegapadel, som Dansk Firmaidræt og Dansk Padel Forbund netop har lanceret.

Kollegapadel er en landsdækkende padel-turnering for både dem, der lige er hoppet med på padel-bølgen og dem, der allerede har turneringserfaring – men som ikke er elitespillere. Turneringen er primært målrettet kolleger, men turneringen er åben for alle, så hold af venner eller familiemedlemmer er også velkommen til at melde sig på banen.

Lokalt gruppespil, regionale semifinaler og landsfinale i Aarhus

Hold af 2-3 kolleger mødes i geografisk inddelte puljer i gruppespillet fra den 1. april til den 22. maj. Holdene bestemmer og planlægger selv – sammen med modstanderne – hvor og hvornår, de spiller i gruppespillet – og i de regionale semifinaler, hvis de spiller sig videre. Vinderne af Kollegapadel – i både herre-, dame- og mixrækken – kåres til landsfinalen i Aarhus den 11. juni 2022.

"Kollegapadel ser vi som et fremragende supplement til de mange traditionelle aktivitetstilbud, der i forvejen er i sporten under vores paraply. Vi håber på, at mange flere vil prøve kræfter med en sjov og nemt tilgængelig sport, hvilket vil være til gavn for både padelsporten og de enkelte arbejdspladser. Konceptet henvender sig dejlig bredt og omfavner også de mange som endnu ikke har stiftet bekendtskab med turneringer eller kamp. Det giver en tryg ramme og et fælleskab at starte ud i", siger Frederik Bentler, Formand for Dansk Padel Forbund.

Stærkt samarbejde om ny bredde-turnering

Både Dansk Firmaidræt og Dansk Padel Forbund glæder sig over samarbejdet og håber, at tilmeldingerne forsætter med at tikke hastigt ind:

"Vi har i Dansk Padel Forbund en ambition om at gøre sporten til en decideret folkesport i Danmark. Den ambition bygger vi partnerskaber ud fra, og i den sammenhæng er det helt naturligt for os at støtte op om et fremragende initiativ, der bringer padelsporten ud til folket – og samtidig er med til at få danskerne til at dyrke motion sammen", siger Frederik Bentler, Formand for Dansk Padel Forbund.

”Vi glæder os over et stærkt samarbejde – og til præmieren på en spændende, ny padelturnering. Dansk Firmaidræt kæmper hver dag for at sætte landets arbejdspladser i bevægelse. Kollegamotion styrker sammenholdet, sindet og smilene med kollegerne på tværs af jobfunktioner og afdelinger. Når kolleger mødes i idrætstøjet, kan padel noget særligt; Alle kan gribe et bat, spille med og få en aktiv oplevelse med høj puls og godt kollegaskab. Det oplever vi i vores firmaidrætsforeninger, hvor mange nu har sat padel på programmet – og mange har endda bygget egne baner. Dansk Padel Forbund er en stærk samarbejdspartner for os – sammen vil vi præsentere og udbrede en sjov padelturnering, som henvender sig til alle, giver kollegerne noget at grine af og kæmpe for – og ikke mindst mulighed for at møde andre arbejdspladser med samme lyst til at dyrke sporten og fællesskabet”, siger Dan Hansen, udviklingskonsulent i Dansk Firmaidræt og turneringsansvarlig for Kollegapadel.

5 hurtige om Kollegapadel
  • Alle kan spille med. Vi inddeler puljene efter niveau (A og B) og række (herre, dame og mix)
  • Vi kickstarter turneringen for første gang den 1. april 2022.
  • Hold á 2-3 kolleger dyster i puljespillet (geografisk inddelt). Vinderne ryger i semifinalen (regionalt)
  • Vinderne i alle rækker kåres til finalestævnet den 11. juni 2022 i Aarhus
  • Dansk Padel Forbund og Dansk Firmaidrtæ står bag Kollegapadel.
Dyrk alt om Kollegapadel