Firmaidrætten indgik i foråret et samarbejde med 3F omkring afviklingen af det landsdækkende fodboldstævne 3F Bold, og de første tre stævner i hhv. Hvidovre, Odense og Aalborg blev færdigspillet tidligere på sommeren. Firmaidrætten stod for afviklingen af stævnerne i Aalborg og Odense og det var en stor succes med mange glade deltagere og godt vejr.

Du kan stadig nå at være med

Tilmeldingsfristen for de sidste tre stævner nærmer sig, men du kan stadig nå at stille hold og være med. Stævnerne er gratis at deltage i og for alle – både nybegynderen og dem, der er garvede på grønsværen. De sidste tre stævner finder sted i Aarhus (18. august), Fredericia (25. august) og Køge (1. september).

Udover fodbold er kodeordene for 3F Bold; fællesskab, fede oplevelser og en stor ’Fun-zone’ med aktiviteter og konkurrencer, så det er oplagt at tage familie, venner og kolleger med til at heppe fra sidelinjen.

Tilmelding til 3F Bold foregår på www.3fbold.dk

Om 3F Bold

3F Bold er et landsdækkende fodboldstævne, for dig, dine kolleger, venner og familie. Det er gratis og for alle uanset niveau. Det afholdes som 1-dags-events for 5-mands fodboldhold, og i 2018 afvikles i følgende seks regioner: Nordjylland, Østjylland, Trekantområdet, Fyn, Sjælland og Storkøbenhavn.

Sigrid Ellegaard Foged
Sigrid Ellegaard Foged
Kommunikationskonsulent