Gennem foråret og sommeren har det landsdækkende fodboldstævne 3F Bold samlet kolleger, venner og familie på grønsværen. Firmaidrætten har spillet med som 3F’s samarbejdspartner på afvikling af stævnerne.

Kolleger, fodboldkammerater og familie har de seneste måneder givet den gas på grønsværen til 3F Bold seks steder rundt i landet. Det er en fordobling af antal afviklede stævner i forhold til 2017. I alt har 126 hold og 1000 spillere været med til at fejre fodbolden og fællesskabet. Det gælder også de seks kolleger fra Danske Fragtmænd, der var med til 3F Bold for andet år i træk.

”Da vi er nogen stykker fra arbejdet som godt kan lide og spille fodbold, var vi ikke i tvivl om vi skulle med til 3F Bold. Vi havde længe snakket om at vi skulle prøve og spille udendørs firma stævne, da vi hvert år spiller indendørs ved Danske Fragtmænd Cup i Kolding. Og da 3F Bold kom var det lige det, vi havde manglet. Efter vi havde prøvet det første gang, lå det ligesom bare i kortene, at det skulle vi være med til igen,” siger Jimmi Frederiksen, en af holdets spillere.

Holdet har stillet til start i både Aarhus og Fredericia. Og kollega-kampgejsten har givet afkast, og holdet har begge steder vundet B-rækken. Og kampen på græsset har givet andet end sved på panden.

”Det har helt bestemt givet noget sammenhold, og vi har noget andet at snakke om på arbejdet. Nu mødes vi nogle gange privat i weekenderne og spiller sammen. Så vi er helt sikkert klar igen næste år,” siger Jimmi Frederiksen.

Sigrid Ellegaard Foged
Sigrid Ellegaard Foged
Kommunikationskonsulent

Om 3F Bold

3F Bold er et landsdækkende fodboldstævne, for kolleger, venner og familie. Det er gratis og for alle uanset niveau. I 2018 er det blevet afviklet i følgende seks regioner: Nordjylland, Østjylland, Trekantområdet, Fyn, Sjælland og Storkøbenhavn. Det er fagforeningen 3F som arrangerer stævnet, og i 2018 har firmaidrætten været samarbejdspartner omkring afviklingen.