Frivillighed
"Det er sjovt at være en del af et foreningsfællesskab"

Pernille Borup Jensen startede som praktikant i Århus Firma Sport, hvor hun var med til at arrangere løb. Hun blev grebet af både udfordringerne og menneskene, og valgte at fortsætte som frivillig i foreningen.

Som projektleder sidder Pernille med kasketten og overblikket over Ladies Mud Race og Xtreme Mandehørm i Aarhus.

 

”Som projektleder har jeg ansvaret for de to mudderløb, så det handler om selve planlægningen, men også afviklingen i sidste ende. Sammen med styregruppen og to praktikanter, som er tilknyttet Århus Firma Sport, er det min opgave at skabe de bedst mulige løb for vores mange deltagere.” siger Pernille.

Fra de sidste deltagere løb over målstregen sidste år og frem til næste års løb, ligger der planlægning, koordinering og opgaver. Det hele kulminerer på løbsdagen, hvor frugten af det frivillige arbejde er tydelig, når de glade løbere forcerer målstregen med mudder op til halsen og masser af smil.

 

”Efter sådan et løb får man den følelse, at hele den her indsats, som man har lagt som frivillig, jo er det hele værd. Jeg kan huske tilbage på løbet i 2019 – den der følelse, man får, når de første bliver sendt afsted, og de første kommer i mål. At al ens arbejde – det er bare det hele værd. Man bliver bare mega, mega glad! Og så er det også bare nogle fantastiske mennesker, jeg arbejder sammen med,” siger Pernille.

Hvorfor dét at være frivillig trækker

Hør hele interviewet

Hør det fulde interview med Pernille, hvor hun går i dybden med sine aktiviteter.

Fulde interview med Pernille Borup Jensen

Mød vores andre frivillige

Lær også Michelle og Mikael at kende.

Credit

Redaktionen i firmaidrætten