Frivillighed
"Det er fedt at skabe oplevelser for andre via fysisk aktivitet"

Michele Lindboe snører skoene og begiver sig ud på en løberute, hun ikke har prøvet før. Michele er frivillig i Aalborg Firmaidræt, og har siden 2018 været en del af foreningen og lagt energi og engagement i at skabe gode oplevelser for foreningens medlemmer. Først ved at arrangere foreningens fodboldturnering og nu som drivkraft for løbe-fællesskabet.

Michele bruger mange af sine frivillige kræfter på at stable løbehold på benene for nye studerende i Aalborg. En god mulighed for også at blive en del af et aktivt fællesskab.

”Forhåbentligt er der mange studerende, som gerne vil løbe med og ønsker være en del af det fællesskab, der hurtigt opstår på sådan nogle hold. Det er også en god anledning til at vise, hvad vi kan vi ellers kan tilbyde i form af træning i foreningen.” siger Michele.

For Michele er det allerbedste ved at være frivillig, at hun kan være med til at give andre smil på læben gennem bevægelse. Samtidig får hun erfaring med planlægning og koordinering af aktiviteter og events, som hun kan bruge i andre sammenhænge. Men allerbedst er, når hun kan se og opleve, at hendes indsats gør en forskel for de mennesker, hun har med at gøre.
 

Michele er selv interesseret i motion og sundhed. Tilfældigvis så hun for nogle år siden et opslag på Facebook fra Aalborg Firmaidræt, som søgte nye frivillige. Det fangede hendes interesse, og efter at have læst nærmere om foreningens aktiviteter og værdier, besluttede hun sig for at blive en aktiv del af foreningslivet.

Hvorfor dét at være frivillig trækker

Hør hele interviewet

Hør det fulde interview med Michele, hvor hun går i dybden med sine aktiviteter.

Fulde interview med Michelle Lindboe

Mød vores andre frivillige

Lær også Pernille og Mikael at kende.

Credit

Redaktionen i firmaidrætten