Kom med til Ung Cup i 2024 – Danmarks sjoveste skoleturnering for landets ungdomsuddannelser. Vores stævne er åbent for alle elever på landets ungdomsuddannelser, hvad end I kommer fra en erhvervsskole, FGU-skole, gymnasial uddannelse eller en helt fjerde. Der vil være fede aktiviteter for alle, både tilmeldte hold, heppekor og tilskuere. Tag derfor hele skolen med, og gør Ung Cup til en sjov og ikke mindst aktiv dag for alle!

Carsten Hansen
Carsten Hansen
udviklingskonsulent

Hvad er Ung Cup?

Ung Cup er en skoleturnering for alle de erhvervsfaglige og gymnasiale uddannelser. Til idrætsstævnerne er fællesskab, sjov og bevægelse på programmet, mens der er rig mulighed for at vise én gang for alle, hvilken klasse der er årets sportsmestre inden for udvalgte sportsgrene.

Vi afholder Ung Cup to gange om året. I efteråret dyster skolerne mod hinanden i fodbold og rundbold. Om vinteren er der indendørs skoleturneringer, hvor vi giver bolden op til motionsfloorball og høvdingebold. Det er dog ikke kun æren og muligheden for at forsvare din skoles navn, der er på højkant. Vinderne fra landsstævnerne kvalificerer sig nemlig direkte til det store finalestævne, hvor I dyster mod de andre klassehold om at vinde det store finaletrofæ med hjem.

  • 7000 elever
    fra landets ungdomsuddannelser deltog i firmaidrættens aktiviteter i 2021
  • Mere end 500 elever
    deltog i den store finale i Fredericia i oktober 2021

Skoleturnering i Høvdingebold & Motionsfloorball

Til foråret 2023 har jeres klassehold mulighed for at tage kampen op i høvdingebold/motionsfloorball.

Hvis du er interesseret i at vide mere om jeres skoles tilmeldingsmuligheder og aktiviteternes omfang, kan du læse mere om Ung Cup Høvdingebold og Motionsfloorball

Derfor skal jeres skole deltage i Ung Cup

Ung Cup er en oplagt måde at aktivere eleverne på. Fordelen ved Ung Cup er nemlig, at alle kan være med til stævnet - både de motionsvante elever og dem, der ikke plejer at være på hjemmebanen i idrætshallen. Vi har sørget for, at der sportsgrene og aktiviteter for alle.

Mangler I derfor en sjov måde at få bevægelse, smil og fællesskab ind på jeres skole, hvorfor så ikke tilmelde jer vores Ung Cup! I er også altid velkomne til at kontakte vores dygtige udviklingskonsulent og høre mere om, hvordan Ung Cup kan være jeres næste aktivitetsdag.

Gå ikke glip af nyheder om Ung Cup og fede aktiviteter til din skole