Golf er mere end køller og bolde

Er du og dine kollegaer på jagt efter et sted, hvor I kan spille golf for sjov, blive udfordret eller bare møde nye mennesker i nye omgivelser? Uanset om det er netværk, sporten eller gode oplevelser, I leder efter, kan løsningen findes med vores golfturnering Kollegagolf.

Golf er en fantastisk sport, når det gælder fællesskab og gode stunder. De lange gåture på greenen, mens du putter, kan gøre underværker for både dit helbred og det fællesskab og golfnetværk, du får med dig på vejen.

Golf kommer med gentlemanværdier, et socialt aspekt og et succeselement, når golfbolden lander i hulkoppen. Sød musik i en golfentusiasts ører.

Alt det kan opnås, når du spiller golf for sjov – og det vil vi hos Dansk Firmaidræt gerne hylde. Derfor har vi skabt golfturneringen Kollegagolf, hvor du kan spille sammen med dine kollegaer og spille mod andre virksomheder. En fantastisk måde at kombinere golf med fællesskab og netværk på.

En golfturnering med både sjov og konkurrence

Kollegagolf er en landsdækkende golfturnering, hvor du kan komme rundt i hele Danmark og spille golf. Et golfarrangement, der strækker sig over en længere periode og finder sted på lækre golfbaner – fra Sjælland til Jylland.

Selvom det primære mål er at spille golf for sjov, er konkurrencen også vigtig. Det er i konkurrencen, at du virkelig udfordrer dig selv og giver plads til både nederlag og sejr. Sejren og fejringen af succes binder mennesker sammen, og der opstår en samhørighed omkring golfen. Vi har netop valgt at sammensætte kollegaer, så I kan opleve fællesskabet på arbejdspladsen og lære hinanden endnu bedre at kende i golfturneringens omgivelser.

Oplev nye golfbaner og nye modstandere

Vores amatør-golfturnering er opdelt i et grundspil/gruppespil, en semifinale og den endelige finale, hvor der er et hav af lækre præmier. Grundspillet er fleksibelt, så I selv kan arrangere kampene og spille, når det passer jer. På den måde kan den første del af golfturneringen foregå der, hvor dine kollegaer og jeres modstandere kan få det til at passe. Holdene i golfturneringen er opdelt geografisk, så det passer med, hvor i landet I befinder jer.

Selvom I selv vælger lokationen på de første spillerunder, foregår Kollegagolf på tværs af landet. Det giver dig mulighed for at spille på baner, du ikke ellers ville vælge og samtidig møde golfere på alle niveauer, som du måske aldrig ville have mødt på din egen golfbane. Du kommer ud og spille på nye golfbaner mod nye modstandere i både gruppespillet, til semifinalerne og i finalen. En oplagt måde at forbedre både de sociale og sportslige evner på.

Hvis du vil læse mere om Kollegagolf, kan du tage et kig på fanen ”Hvorfor Kollegagolf?”. Her kan du blive klogere på de mange fordele, du får med i bagagen såsom fællesskab på arbejdspladsen og et udvidet arbejdsnetværk. Du kan også finde datoer og andre informationer her.

Et golfevent for ægte golfentusiaster

Leder du efter et sted, hvor du kan spille golf, og er du allerede ferm med golfkøllen? Uanset hvem du er, er du velkommen til at deltage i vores golfevent. I vores amatør-golfturnering skal du dog have DGU-kort og et maks.-handicap på 36 for at være med, men ellers er der frit slag i forhold til dit niveau.

Målet er at møde nye mennesker og skabe bedre relationer til dem, du allerede kender fra arbejdspladsen. Golfen og golfreglerne er blot rammerne, der faciliterer turneringen. I vil komme til at spille Four-ball Stableford (bestball), som er et format, der fungerer godt til kollegaer, der spiller to og to mod et andet kollega-makkerpar. Four-ball spilles nemlig af to par, hvor hver spiller har sin egen bold, men kun ét scorekort pr. par. Her er det den bedste score pr. hul, som noteres på scorekortet – og den med den bedste score vinder selvfølgelig golfturneringen.

Du kan se vores golfregler og turneringsbestemmelser til Kollegagolf lige her. Så kan du også finde ud af, om Kollegagolf kunne være noget for dig og dine kollegaer.

Tilmeld dig og vær med til Kollegagolf

Lyder golf for sjov og godt kollegaskab som noget for dig og dine kollegaer? Så har I nu chancen for at tilmelde jer dette års golfturnering. I tilmeldingen får I også mulighed for at vinde fantastiske præmier – herunder blandt andet en lækker golfrejse! Det er da et golfevent, der siger sparto.

Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig i formularen nedenfor. Så får I lov til at udfolde jeres golfdrømme. Kollegagolf er for alle, der leder efter et golfarrangement, der kan udvide deres golfnetværk og kollegaskab på nye baner og med nye modstandere.

Tilmeld dit hold ved at klikke på ”Tilmelding” her på siden. Vi håber at se dig og din kollega-golfmakker på golfbanerne.

Kollegagolf skaber golf-netværk og sociale relationer

På mange jobs er dét at netværke og skabe gode relationer en vigtig del af arbejdsgangen – både internt og eksternt i virksomheden. Det gælder især, hvis du arbejder med kunder og samarbejdspartnere eller ofte sparrer på tværs af branchen, som du befinder dig i. Et arbejdsnetværk kan være med til at udvide horisonten og skabe bedre relationer i alle disse situationer.

Kollegagolf er en oplagt mulighed for at møde spændende mennesker, som du kan skabe relationer til, og som kan være med til at styrke dit netværk. Selve formatet af Kollegagolf er skabt, så du helt naturligt kan netværke – både med dine egne kollegaer og med teams fra andre virksomheder.

Golf er en sport, hvor du også kan have overskud til at tale sammen undervejs. Hvis du f.eks. hører et virksomhedsnavn blive slynget ud under turneringen, kan golf-settingen give mulighed for at tage en snak om de andre holds arbejdsplads og deltagernes jobfunktion – og du kan dermed skabe en relation den vej igennem. Kort sagt: Et golf-netværk, du ikke kan sige nej til.

Skal Kollegagolf være vejen til godt kollegaskab hos jer?

Kollegagolf er en fantastisk lejlighed til at blande kollegaer, uanset position i organisationen. Et sted, hvor snakken går let om både golf, arbejde og alt derimellem. I kommer til at have golfspillet tilfælles og derfor have en hel naturlig indgangsvinkel til snakken.

At spille sammen med en kollega betyder, at du får et fællesskab, som er anderledes end ”bare” at arbejde sammen på arbejdspladsen. Golfturneringen er samtidig opbygget sådan, at I altid vil møde nye teams, efterhånden som spillet går frem. Det betyder et møde med mennesker, som du måske ikke ville have mødt ellers.

Kollegagolf består både af gruppespil, semifinaler og den endelige slutfinale i forskellige dele af landet, så der er rig mulighed for at komme lidt væk fra arbejdspladsen og møde nye mennesker og få skabt et golf-netværk. Læs mere om reglerne til Kollegagolf her.

Tilmeld dig Kollegagolf, og sæt gang i holdspillet

Der er ingen tvivl om, at Kollegagolf er en oplagt mulighed for at skabe et fællesskab på arbejdspladsen og nye arbejdsnetværk med andre golf-entusiaster. Med vores hyggelige Kollegagolf-turnering kan du og en kollega dyrke sammenholdet og spille mod andre virksomheder og teams. Skal I være med?

Så tilmeld dig til næste Kollegagolf ved at klikke på ”Tilmelding” her på siden i den orange boks. Det kræver ikke mere end et par klik. Så er I ikke langt fra at prøve nye golfbaner mod nye og spændende modstandere.