Og du sidder med stor sandsynlighed ned, mens du læser det her.

Vi har faktisk ikke skrevet forkert i overskriften. Din kontorstol, stolen i mødelokalet, stolen ved din arbejdsstation, som du sidder helt stille i, ER farligere end trafikken.

Lad os lige forklare:

- Statistikker viser, at der er 44 gange (!) så stor risiko for at dø af inaktivitet og at sidde for meget stille, som der er for at miste livet i trafikken.

De 44 gange svarer faktisk til størrelsesforskellen mellem en elefant og en kolibri.

Overvej så lige, at ikke ret mange af os kunne drømme om at køre uden sikkerhedssele, men mere end 55 % af os sidder troligt stille i mere end otte timer om dagen i de der stole. 

Er du klar til at gøre noget ved dét? Eller skal du liiige sidde stille lidt længere sammen med dine kolleger og tænke over det?

Mens du sidder og tænker (du kunne også rejse dig op), skal du vide, at vi gerne vil hjælpe dig og dine kolleger - helt nemt og hurtigt.

Du kan nemlig booke et humoristiske, tankevækkende og igangsættende foredrag om motion, bevægelse og arbejdsglæde på arbejdspladsen. 
Med vores foredrag kan du helt konkret blive klogere på, hvordan du får mere motion og bevægelse på arbejdspladsen med fokus på idræt for alle. Hos os går vores foredrag og arbejdsglæde hånd i hånd. Vi bliver nemlig både sundere og gladere, når vi bevæger os i løbet af arbejdsdagen.

Til foredraget, der typisk varer 1½ time, giver vores ekspert i kollegamotion, Rikke Døssing, kærlige skub og enkle redskaber til at komme op af de stole og i gang. Og nej, bare rolig, det er ikke kedelige elastikøvelser, Rikke hiver op af sportstasken.

Foredraget klæder jer på til at komme i bevægelse fra dag 1. Både når det gælder praktik og proces. Vi ved af erfaring (og efter mange foredrag på mange forskellige arbejdspladser), at foredraget kan spare jer for lange overvejelser, drøftelser og diskussioner om, hvordan I kommer i gang. Vores foredrag om motion gør det nemt for jer at komme i gang med at skabe gode vaner med idræt for alle.

Rikke er indendørsmester i at skabe god stemning fra første sekund og er eminent til at underholde og involvere alle – lige fra boldspilleren til sofaelskeren. Og I får med garanti rørt lattermuskler og smilebånd. På den måde vil I forhåbentlig mærke, hvordan et foredrag kan skabe arbejdsglæde.

Book Rikke nu og glæd jer til at komme omkring dilemmaer som ”kan bevægelse og motion med kollegerne betale sig” og ”det gider mine kolleger ikke” til ”se, hvad de gør på andre arbejdspladser” (også nogen, der ligner jeres.)

Book foredrag om motion og bevægelse
  • Forespørg gratis og uforpligtende på datoer 👇
  • udfyld formular lige her på siden
  • eller ring direkte til Rikke på 61 20 59 13
  • eller mail direkte til Rikke på rikke@firmaidraet.dk
  • Varighed af foredraget er typisk 1½ time
  • Pris: 2.900 kr. ex. moms, kørsel og transporttid
  • Foredraget er GRATIS, hvis I er en sammenslutning af arbejdspladser, som fx erhvervsnetværk, ledernetværk, arbejdsmiljønetværk og handelsforeninger

Book foredrag

I Dansk Firmaidræt arbejder vi non-profit for at få kolleger på arbejdspladserne til at bevæge sig og dyrke motion sammen. Vi har gjort det i mere end 75 år, så vi tør godt sige, at vi er landets mest erfarne i at få motion og bevægelse til at ske. Det betyder med andre ord, at vi er der for jer og ikke for at tjene penge – og at vi ved, hvad vi taler om.

Læs bare nogle af de anbefalinger fra arbejdspladser, Rikke har besøgt:

"Rikke, som ekstern formidler var forrygende. God energi og et godt take på et væld af løsninger for at få sundhed ind i afdelingerne – meget inspirerende, både pga. indholdet, men i høj grad også pga. Rikkes energi. Alt i alt havde jeg en forrygende dag, som har fyldt mig med motivation og sat en masse tanker og idéer i gang."
Stine Holm Hansen
airteam a/s
"Foredraget og Rikkes energi var en fed start på personaledagen. Alle var meget begejstret og positive. Og nu ’koster’ en kop kaffe fem englehop og et print fem sprællemænd på kontoret her i Aalborg. Rikkes foredrag var virkelig godt – og jeg kan kun på det varmeste anbefale andre at få Rikke på besøg."
Lasse Holm
System Sales Consultant hos Murrelektronik ApS

Om Rikke Døssing

Rikke er cand. mag i idræt, kultur og formidling. Rikke har mere end 15 års erfaring som kollegamotionsekspert og er bl.a. videreuddannet NLP Bussiness practitioner og specialist i adfærdsdesign. Ud over at have afholdt en lang række foredrag, kurser, webinarer og uddannelser landet over, trækker Rikke også på sin årelange erfaring som arbejdsmiljørepræsentant og frivillig leder i idrætsverdenen.

Rikke holder foredrag og oplæg på alt fra mindre arbejdspladser til store konferencer.

Rikke Døssing
Rikke Døssing
Udviklingskonsulent

Det indeholder foredraget om motion og bevægelse

HVORFOR skal vi dyrke motion og bevægelse i arbejdstiden?
Foredraget hjælper jer med finde ind til og mærke, hvorfor motion og bevægelse er vigtigt for jer. Vores foredrag giver arbejdsglæde ved at give jer redskaber til at skabe en sundere og gladere arbejdsplads. Hvorfor og hvor i jeres organisation skal det gøre en forskel? Når I er enige om HVORFOR – og hvad spillereglerne er – får I det bedste afsæt for at lykkes.

HVAD er kollegamotion?
I kommer op at stå, for I får smagsprøver på forskellige former for motion, bevægelse og generel idræt for alle. Motionen i arbejdstiden er nemlig andet og meget mere end støvede og slappe motionselastikker i hjørnet. Vi tager en fælles drøftelse om, hvad der kunne fungere for og hos jer.

HVORDAN kommer vi i gang eller videre?
I vil få indspark og kærlige skub til, hvordan I kan komme i gang fra dag 1, så foredraget bliver til mere end bare snak!

Efter foredraget kan I enten arbejde videre på egen hånd, få et opfølgende online sparringsmøde med Rikke, finde inspiration i vores gratis værktøjskasse eller tilmelde deltagere til uddannelsen i motion og bevægelse på arbejdspladsen, hvor I får uddannet anfører til at skabe en aktiv arbejdsplads.

Mere inspiration til firmaidræt og motion i arbejdstiden

Få idéer og inspiration om kollegamotion i din indbakke