UDSAT

Grundet den aktuelle situation i Danmark, hvor der er flere tiltag sat ind mod bekæmpelse af spredningen af CIVID 19-virus (corona), er de  indledende Ung Cup-stævner samt finalestævnet d. 26. marts desværre aflyst. Alle berørte skoler vil blive kontaktet. 

Danmarks fedeste stævne for ungdomsuddannelserne

Dyst mod klassehold fra andre uddannelser fra hele landet, når vi giver bolden op til Ung Cup Høvdingebold og Motionsfloorball 2020.

Gennem indledende stævner rundt om i hele landet dyster skolehold fra både erhvervsuddannelser og gymnasiale uddannelser mod hinanden og kæmper for at kvalificere sig til det store finalestævne.

Alle kan være med til Ung Cup – både de motionsvante elever og dem, der ikke plejer at være på hjemmebane i idrætshallen. 

Vi har en god nyhed i ærmet – Ung Cup udvider

Endelig kan vi introducere det nyeste skud på stammen til Ung Cup: Indendørs fodbold. Vi er nu også klar til at kridte banen op, når vi skal have fundet det ubetinget bedste indendørs fodboldhold blandt landets ungdomsuddannelser. Vinder jeres hold den lokale turnering, er I kvalificeret til det store landsdækkende finalestævne i Odense d. 26. marts.

 Indendørs fodbold foregår i 5 af landets 14 stævnebyer. Find byen nærmest jeres skole og tilmeld jer!

I kan dyste i følgende rækker:

  • Høvdingebold mix (6 spillere på banen - 9 spillere pr. hold. Minimum én pige på banen ved sæt start).
  • Motionsfloorball - drenge (3 spillere på banen  - 6 spillere pr. hold).
  • Motionsfloorball - piger (3 spillere på banen - 6 spillere pr. hold).
  • Indefodbold (4 på banen - 7 spillere pr. hold).

Pris pr. hold er 500,- DKK.

Challenge Zone

I løbet af dagen vil der være musik og god stemning samt fede aktiviteter for alle til Ung Cup - både tilmeldte hold, heppekor og tilskuere. Tag derfor hele skolen med og gør stævnet til et sjovt aktivitetsstævne for alle.

Besøg blandt andet challenge zone med masser af gode konkurrencer og udfordringer. Dyst i både præcision, teknik, fart, balance og meget mere. 


Læs mere

Hvor og hvornår?
Stævnerne afholdes i uge 9,10, 11 og 12. 

Der spilles indledende stævner i følgende byer:

Esbjerg*(UDSKUDT)
Nyborg
Kolding
Hillerød
Nykøbing Falster*
København (UDSKUDT)
Aalborg*
Odense*
Horsens (AFLYST! de anbefales i stedet at deltage i Kolding eller Aarhus)
Aarhus
Sønderborg (UDSKUDT)
Viborg
Svendborg
Holstebro*

* spiller også indendørs fodbold

Den store finale
Når alle de lokale vindere er fundet, vil der blive afholdt en brag af en finale den 13. maj i FKS Hallen, Tranhøjen 5, 5250 Odense SV.

Vælg by
Brian York
Brian York
Konsulent
Det er vigtigt at komme i gang med kollegamotionen – også med de restriktioner, som coronakrisen sætter. Vi er klar til at hjælpe med gode og konkrete idéer! Ring til os på 46473100 eller skriv til os her, og vi ringer dig op.