Ung Cup 2019 sluttede af med et brag af en finale!

Torsdag d. 3. oktober lignede for de fleste en ganske almindelig efterårsdag. Men det var ikke tilfældet for de mange seje elever fra landets ungdomsuddannelser, som havde kvalificeret sig til finalestævnet i Ung Cup 2019.

Her skulle elever fra landets mange ungdomsuddannelser dyste mod hinanden for at finde frem til, hvem der er landets bedste hold i rundbold, drengefodbold og mixfodbold.

De tog pokalerne med hjem

Gennem hele september har Dansk Firmaidrætsforbund afholdt lokale stævner i hele landet for at få afgjort, hvem der skulle repræsentere de forskellige landsdele til det store finalestævne i Fredericia. Det blev til et finalestævne med 24 drenge fodboldhold, 8 mix fodboldhold og 13 rundboldhold.

Stævnet blev skudt i gang kl. 10.15, hvor de første hold skulle på banen i de indledende runder. Gennem hele dagen kæmpede de forskellige hold for at kvalificere sig til kvartfinalen, semifinalen og til sidst den store finale.

Finalen i rundbold endte med at blive en kamp mellem hver sin ende af landet, hvor EUX - Builders fra Herning mødte SOSU 1 fra Nykøbing Falster. Efter en tæt kamp endte EUX – Builders med at trække en sejr på 19 – 13 med hjem til Herning.

I mixfodbold stod Team 3.g fra Holstebro overfor 3 citroner fra Nykøbing Falster. Her leverede begge hold et brag af en kamp, som endte med en sejr på 3 – 0 til de 3. Citroner fra Nykøbing Falster.

I drengefodbold stod finalen mellem Rally Ravne fra Nykøbing Falster og NEXT 1 fra København, som Rally Ravn vandt 2-0.

Efter en dag med smil, højt humør og ikke mindst masser af motion røg pokalerne til Herning og Nykøbing Falster: Vi sendte deltagerne hjem trætte og med et styrket sammenhold.

 

 

Carsten Hansen
Carsten Hansen
Udviklingskonsulent

Få nyheder om ungdomsuddannelser direkte i din indbakke