FGU-elever til aktivitetsdag trods Corona


I en tid, hvor restriktioner påvirker vores hverdag, var det en fornøjelse at opleve, hvordan en flok friske og motiverede elever på skolens aktivitetsdag dyrkede fællesskabet. En dag, hvor smil på læben og sved i panden gik hånd i hånd med sprit-stationer og tydelig zoneopdeling.

Eleverne fra FGI Fyn skulle i hold gennem en dag med masser af sjove teamaktiviteter ude ved seks aktivitetsposter, blandt andet "Farvefræs" og "Bazookaskydning".  

Underviser Esben fra FGU Nyborg fandt det oplagt at tænke aktivitetsdagen ind i deres eget program, hvor de ugen op til havde sundhedsuge. 

"Vi ville rigtig gerne, at vi også viste sundhed i form af fysisk aktivitet og bevægelse. Ved at arrangere en aktivitetsdag, havde vi en god mulighed for at danne ramme for en sjov dag for eleverne med små konkurrencer, hvor alle kan være med", siger Esben og fortsætter:

"Af vi så endte med at få så mange elever med - og at de var så motiverede på dagen -  det var bare et kæmpe plus.

Nye aktiviteter giver blod på tanden

I følge eleverne var aktivitetsdagen også et arrangement, de gerne ville have endnu mere af.

Maria og Noa fra linjen "Omsorg og Sundhed" var på hold sammen på dagen, og oplevede stor lyst til at give den én over nakken:

"Det var nogle virkelig fede aktiviteter, der blev lavet. Og særligt at vi også konkurrerede med og mod hinanden. Det gjorde, jeg lige gav den lidt ekstra, siger Noa, suppleret af Maria:

"Normalt går vi tur og løber op og ned ad trapperne, så det var fedt at komme ud og lave noget helt andet. Det var ikke fordi, det var de sværeste opgaver, men man skulle alligevel bruge hovedet og kroppen, så det var nogle gode udfordringer". 

 

 

Hvor: De store boldbane ved Nyborg Idræts- og Fritidscenter

Hvornår: Den 8. oktober 2020

Hvem: FGU Fyn i Nyborg

Vinderhold:  Team Bajer