Få besøg af en instruktør i jeres digitale undervisning - helt gratis

De nye corona restriktioner i landet betyder, at idræt og fysisk aktivitet på skolerne ikke længere anbefales. Det er trist, at eleverne i skrivende stund ikke kan dyrke det aktive fællesskab, som er så vigtigt for både krop, hoved og sammenhold. Heldigvis kan det aktive fællesskab også dyrkes på afstand.

I firmaidrætten vil vi gøre alt, hvad vi kan for fortsat at støtte op om det det aktive fællesskab – nu, hvor det er vigtigere end nogensinde. Firmaidrætten tilbyder derfor nu et digitalt aktivitetsboost til både elever og lærere – lige til at putte ind i jeres digitale undervisning. Og det er naturligvis helt gratis at deltage.

Så har I brug for et aktivt afbræk i skoledagen, hvor I får gang i både kroppen og smilebåndet – mens I dyrker sammenholdet? Ja, så giv det et skud med en digital motionspause!😊

Sådan fungerer det

Vi aftaler en dag og et tidspunkt på dagen, som passer ind i jeres program. Her vil en af vores inspirerende instruktører guide jer gennem et sjovt og aktivt program. Alle kan være med og vi anbefaler en varighed på 15 – 25 minutter. Vores dygtige instruktør "besøger" gerne klassen på den online-platform, hvor undervisningen foregår. Ellers byder vi også gerne ind med en digital platform, hvor vi står klar til at tage imod jer.

Aktivitetsindholdet vil være med fokus på et løft til holdånden, sætte fokus på nakke, skuldre og ryg, samt nogle mere legende øvelser med puls og power.

Michael Filtenborg
Michael Filtenborg
Udviklingskonsulent
"Det kræver stort arbejde og fantasi for underviserne at fortsætte de aktive lektioner, så vi er glade for at kunne invitere firmaidrætten med ombord – så både undervisere kan få inspiration til deres egne aktive lektioner – og så vi kan give en fælles oplevelse for elever og underviser.”"
Ida Thomsen
Uddannelsesleder hos TEC, Hovedstadsområdet