Dagens øvelse

Dagens øvelse

Dagens opskrift

Italiensk bondesalat med kylling

Ingredienser

4 pers.

2 stk. ferske kyllingefileter
1 dl mørk balsamicoeddike
1 hoved iceberg
½ hoved radicchio salat
½ potte brøndkarse
40 g hel parmasanost
1 potte frisk basilikum
1½ fed hvidløg
2 dl Cheasy Fraiche (mager cremefraiche 0,9 %)
Cayennepeber
Salt og peber
Italiensk brød fx ciabatta

Fremgangsmåde

Læg kyllingefiletterne i en lille plasticpose og hæld 1 dl balsamico eddike over dem. Slå knude på posen, og vend eddiken godt rundt om gået. Stil det i køleskabet og lad det trække i mindst en time.
Hak basilikumsblade og hvidløg groft. Tilsæt Cheasy Fraichen og 1 knsp. cayennepeber og miks det med en stavblender. Smag til med salt og peber.
Varm ovnen op til 225 grader. Tag kyllingefiletterne ud af køleskabet og dub dem tørre med køkkenrulle. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 10 min. Husk at det skal være gennemstegt. Lad kyllingen køle af.
Skyl salaten godt og riv den i mindre og mundrette bidder. Anret det på et fad sammen med brøndkarsen.
Skær kyllingen i mindre stykker, og læg den på salaten. Med en god kartoffelskræller høvles parmesanosten hen over salaten. Et rivejern kan også bruges.
Dryp til sidst basilikumsdressingen hen over salaten og server med et godt brød.

I forlængelse af arbejdet med Strategi 2022, Et sjovere Danmark i bevægelse, lukkede vi den 1. januar ned for MailMotion/AppMotion. 

Det siger selv, at det i denne digitale tidsalder giver mening med elektronisk inspirationsmateriale og guides til kollegamotion. Vi er p.t. i tænkeboks og går evt. snart i gang med udviklingen af nye, moderne løsninger.  

Skriver du og kollegerne jer op her, så modtager I en nyhedsmail i det øjeblik, vi har mere information om mulighederne for digital inspiration til kollegamotion.