Drømmer I om en sundere arbejdsplads? Så send op til to medarbejdere gratis på Dansk Firmaidrætsforbunds Sundhedsambassadøruddannelse. Uddannelsen består af to moduler - modul 1 og 2 - og du får i løbet af de to moduler den nyeste viden om sundhed og indsigt i, hvordan du succesfuldt kan implementere sundhedstiltag på arbejdspladsen. Du lærer at udvikle og igangsætte både store og små sundhedsaktiviteter, samt holde fingeren på pulsen i forhold til medarbejdernes ønsker og behov. Formålet er helt overordnet at øge trivselen på arbejdspladsen.

Vi har uddannelser over hele landet - og der kommer løbende nye steder og datoer til.
Se alle steder og datoer herunder.

Se datoer for alle uddannelser

Kommende Sundhedsambassadøruddannelser

Uddan medarbejderne - det betaler sig
Uddannelsen henvender sig til medarbejdere fra alle typer arbejdspladser og på alle niveauer i organisationen. Det vigtigste er, at medarbejderen har interesse i at fremme sundheden på arbejdspladsen og kan varetage konkrete sundhedsfremmende opgaver i løbet af arbejdsdagen. Uanset om medarbejderen har arbejdet med sundhed gennem flere år, eller det er ganske nyt, så er der masser at lære og ny inspiration at hente på uddannelsen. 

Netværk med ildsjæle
Uddannelsen til Sundhedsambassadør er delt op i to moduler. Deltagerne får viden om kost, motion og livsstil krydret med en "værktøjskasse" med helt konkrete idéer og god inspiration til sundhedsfremme på arbejdspladsen. Derudover er der rig mulighed for at få både sparring og rådgivning til at igangsætte og understøtte en sund handleplan på arbejdspladsen. Vi sørger for at arbejde med og tage udgangspunkt i deltagernes egne handleplaner og idéer.

Uddannelsens opbygning - to moduler
Vi anbefaler, at du deltager i både modul 1 og 2 på Sundhedsambassadøruddannelsen. 
 modul 1 bliver deltagerne klædt på til at igangsætte aktiviteter på arbejdspladsen. På modul 2 forventes det, at alle deltagere har erfaringer med at igangsætte sundhedsfremmende aktiviteter på arbejdspladsen. Her har deltagerne prøvet kræfter med sundhedsarbejdet på arbejdspladsen, og de vil både have oplevet succeser og modstand. Derfor er der på modul 2 fokus på sparring, videndeling og videreudvikling af de aktiviteter de har sat i søen.

Skræddersyet til jeres behov
Passer det bedre med jeres helt egen skræddersyede uddannelse? Så sammensætter vi et forløb, der passer til jer, der ønsker at uddanne et eget internt hold af sundhedsambassadører - fx fra forskellige afdelinger, medarbejdergrupper eller geografiske enheder. Uddannelsen kan vi gennemføre over en eller to dage for mellem 10 til 25 deltagere. Vi tilpasser uddannelsen efter jeres behov, ønsker og forudsætninger.

Kontakt konsulent Rikke Døssing på rikke@firmaidraet.dk for at høre mere om skræddersyede forløb.

Det med småt
Det koster ikke noget at tilmelde sig uddannelsen, men det koster noget at blive væk. Ved udeblivelse eller afbud mindre end 14 dage før uddannelsens start faktureres kr. 795,- ekskl. moms.