Drømmer I om en sundere arbejdsplads? Så send op til to medarbejdere gratis på Dansk Firmaidrætsforbunds Sundhedsambassadøruddannelse. Uddannelsen består af to moduler - modul 1 og 2 - og du får i løbet af de to moduler den nyeste viden om sundhed og indsigt i, hvordan du succesfuldt kan implementere sundhedstiltag på arbejdspladsen. Du lærer at udvikle og igangsætte både store og små sundhedsaktiviteter, samt holde fingeren på pulsen i forhold til medarbejdernes ønsker og behov. Formålet er helt overordnet at øge trivselen på arbejdspladsen.

Vi har uddannelser over hele landet - og der kommer løbende nye steder og datoer til.
Se alle steder og datoer herunder. Længere ned kan du læse mere om uddannelsen og måske finde svar på dine spørgsmål.

Se datoer for alle uddannelser

Kommende Sundhedsambassadøruddannelser

Hvad lærer jeg på uddannelsen?
På modul 1 kommer vi omkring en række centrale spørgsmål og problemstillinger, der skal sikre, at du får der succes med at komme i gang eller videre med arbejdet for at skabe en aktiv arbejdsplads.

  • Hvad er sundhed - og hvorfor sundhed på arbejdspladsen
  • Sundhedsambassadørens rolle og samarbejdet med ledelsen
  • Forandringspsykologi og motivation af kolleger
  • De gode idéer og eksempler
  • Dit første skridt som sundhedsambassadør

På modul 2 bygger vi ovenpå modul 1. Her får du mere viden og inspiration til sundhedstiltag på arbejdspladsen samtidig med, at du får input til at løfte kvaliteten af dine igangværende tiltag.

  • Sparring og idéudveksling mellem Sundhedsambassadørerne
  • Vellykkede forandringer, motivation og kommunikation af sunde tiltag
  • Aktiv mødekultur, icebreakers og brainbreaks
  • Inspiration til emner ud over motion (kost, søvn, rygning og trivsel)
  • Dit arbejde som sundhedsambassadør, herunder dit samarbejde med ledelsen.


Hvem kan deltage?
Uddannelsen er for medarbejdere fra alle typer arbejdspladser og organisationsniveauer. Du skal blot have interesse i motions- og sundhedsfremme på din arbejdsplads. Uanset om du har arbejdet med sundhed gennem flere år, eller det er ganske nyt, er der masser af inspiration at hente på uddannelsen.


Hvad koster det?
I kan maksimum tilmelde to medarbejdere gratis pr. arbejdsplads. Hvis din arbejdsplads har til huse på flere lokationer, så kan I tilmelde op til to medarbejdere gratis fra hver lokation - forudsat, at I tilmelder jer på forskellige uddannelsessteder. Altså kun op til to to deltagere fra samme arbejdsplads pr. uddannelsessted.

Ønsker I at tilmelde mere end to medarbejdere fra samme sted, så koster det 795 kr. ekskl. moms. pr. ekstra deltager ud over de to gratis deltagere. Dog kan I maksimum tilmelde fem medarbejdere fra samme arbejdsplads til samme uddannelsessted.

Da der er begrænsede antal pladser tildeles pladserne efter først-til-mølle princippet.
Bemærk, at ved udeblivelse eller afbud mindre end 14 dage før uddannelsens start faktureres kr. 795,- ekskl. moms.

Kan min arbejdsplads få deres helt egen uddannelse?
Ja, det kan I godt. Passer det bedre med jeres helt egen skræddersyede uddannelse, så sammensætter vi et forløb, der passer til jer, der ønsker at uddanne et eget internt hold af sundhedsambassadører - fx fra forskellige afdelinger, medarbejdergrupper eller geografiske enheder. Uddannelsen kan vi gennemføre over en eller to dage for mellem 10 til 25 deltagere. Vi tilpasser uddannelsen efter jeres behov, ønsker og forudsætninger.