Foredrag - hvorfor ændre livsstil og hvordan?

Foredraget byder både på faktuelle oplysninger om sundhed, motion og kost, men i høj grad også praktiske ideer og eksempler på, hvordan du selv kommer i gang i hverdagen.

Under foredraget afprøver vi forskellige rekvisitter samt laver forskellige motionsøvelser, så alle får mærket effekten på egen krop.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs eller efter foredraget.

Foredraget tager udgangspunkt i spørgsmål som

  • Hvad er sundhed
  • Hvorfor motion
  • Hvad er sund kost
  • Hvordan kommer jeg i gang
  • Motivation til at fortsætte

Skræddersy jeres eget foredrag

Vi tilbyder en række forskellige foredrag, som alle kan skræddersyes til den enkelte virksomhed med sundhed og motion som omdrejningspunkt.

Eksempler på foredrag kan være

1 - Motion som forebyggelse af stress
Dårligt psykisk arbejdsmiljø bevirker ca. 1 million ekstra sygefraværsdage årligt - og ca. 10 % af danskere i arbejde er så stressede, at det kan gøre dem syge. Det er bevist, at medarbejdere, der motionerer regelmæssigt bliver bedre til at slappe af og tackle stress i det daglige. Foredraget sætter fokus på, hvorfor og hvordan motion kan forebygge stress - og der gives idéer og eksempler fra praksis.

2 - Sundhedsledelse - i strategi og praksis
Erfaring viser, at god sundhedsledelse er afgørende for, at virksomheden opnår succes med sundhedsarbejdet. God sundhedsledelse motiverer medarbejderne, skaber struktur på sundhedsindsatsen - og sikrer, at medarbejdernes ønsker, behov og etiske spilleregler tages i betragtning. Foredraget viser, hvordan du kan blive en bedre sundhedsleder - og giver idéer og eksempler på værktøjer, du kan anvende i det daglige.

3 - Pust nyt liv i sundhedsarbejdet
Opbakningen om virksomhedens sundhedstiltag kan være vanskelig at bibeholde over længere tid. Foredraget giver inspiration til, hvordan I kan fastholde og "puste nyt liv" i sundhedsarbejdet - og kommer samtidig med eksempler på nye, kreative sundhedstiltag og kommunikationsformer.
Sundhedsstrategisk arbejde Vil I som virksomhed opnå mærkbare resultater på sundhedsområdet, skal indsatsen struktureres og planlægges i en fast sundhedsstrategi. Enkeltstående eller korterevarende sundhedstiltag giver kun mindre effekt, hvorimod en længerevarende indsats giver resultater, der kan måles på bundlinjen. Foredraget giver inspiration og værktøjer til at indføre sundhed som vedvarende strategi i virksomheden samt gode eksempler fra praksis.

4 - Motion og fysisk aktivitet på arbejdspladsen - hvordan?
Motion på arbejdspladsen giver ikke kun sundere medarbejdere, men har også positiv indvirkning på bl.a. arbejdsglæden, stresshåndterings-evnen, rekruttering og fastholdelse samt virksomhedens image. Foredraget giver inspiration til, hvordan motion kan sættes på dagsordenen i arbejdslivet, f.eks. i form af motionsvenlige kontorer, motionspauser m.m.

Pris
5.400 kr.
Ekskl. moms og kørsel
  • Køb fire foredrag - og få det fjerde gratis!