Til Aktivitetsdag styrkes det sociale bånd og samarbejde er i højsæder. Sæt fokus på samarbejde, fysisk aktivitet og fælles sociale oplevelser. Aktivitetsdagens kan fungere som en teambuilding-aktivitet for nye afdelinger eller arbejdsgrupper, det kan være en teamdag for ledelse, eller det kan være en fælles dag for alle medarbejdere. dagen tilpasses efter jeres ønsker og behov. 

Vælg de teambuilding aktiviteter, der passer til jer!

I har mulighed for at vælge mellem tre overordnede pakker, som skræddersyes til lige netop jeres behov:

Aktivitetskarrusellen

Vælger I Aktivitetskarrusellen opstiller vi en lang række aktiviteter. Alle kan være med og prøve aktiviteter efter egen nysgerrighed, eget behov og i eget tempo. Aktiviteterne er alt fra oppustelig bordfodbold til bueskydning.

Virksomhedsdysten

Til Virksomhedsdysten inddeles deltagerne i hold og dyster i en lang række teambuilding aktiviteter. Dagen afsluttes med nominering af vinderholdet. Virksomhedsdysten er en konkurrenceprægret dag med alternative og udfordrende aktiviteter. Eksempler på aktiviteter er "Kæmpe katapult", "Ballbouncer med sumodragt", "Ballebold" og "Balancepæl med LEGO".

Den usædvanlige

Her finder vi i fællesskab frem til  den helt rigtige løsning for jer. her spænder aktiviteterne bredt: det kan være alt fra en "tip-en-13'er-quiz" til rapelling.

Priseksempel
14.650 kr.
Ekskl. moms og kørsel
  • Virksomhedsdyst" for 50 personer
  • 3 timer med 3 instruktører
  • Rekvisitter og præmie

Power Pauser

Powerpause
"Powerpausen" er en sjov, fælles oplevelse med overraskende og anderledes aktiviteter, der giver smil på læben. Vi tilrettelægger "Power-pausen" ud fra jeres ønsker og behov samt fysiske forudsætninger (lokaler, tid, sted m.v.) Der kræves ingen omklædning, rekvisitter eller lignende.

"Power-pausen" kan evt. arrangeres som en uanmeldt overraskelse for medarbejderne.

Varighed:

Ca. 15 - 30 minutter (efter behov)
Afhænger af ønsker og behov - ring for yderligere information

Tip en 13'er
Giv medarbejderne en anderledes og spændende oplevelse, der motiverer både naturelskeren og konkurrencemennesket! "Tips-runden" foregår som et orienteringsløb, hvor medarbejderne går eller løber en rute på ca. 5 km. Undervejs møder medarbejderne spændende opgaver og finurlige spørgsmål, der besvares på den medbragte tipskupon. Spørgsmålene omhandler alt lige fra sport og kultur til historie og hjernebrud. Der kan evt. suppleres med spørgsmål om virksomheden eller emner, der ønskes særlig fokus på.

Afslutningsvis kåres vinderen med flest rigtige svar.

Pris

Varighed ca. 45 - 60 minutter Prisen afhænger af ønsker og behov - ring for yderligere information