Motion i arbejdstiden giver gladere medarbejdere, mindsker sygefraværet og øger trivslen.

Få motiveret din arbejdsplads og dine kolleger til at blive en mere aktiv arbejdsplads. Inviter en af vores top-motiverede udviklingskonsulenter på besøg. De har noget på hjertet og sporttaksen fuld af idéer, inspiration, viden og værktøjer, så I kan komme i gang med at være aktive sammen med det samme.

Vi har fire motivationsudspil på hylden, som du kan vælge imellem. Tjek dem ud her på siden.

Læs om de mange gode effekter ved en sundere arbejdsplads. Klik på den grønne knap lige her 👇

Hvad er effekten af sundhedsarbejdet?

Fuld garanti for et foredrag med langtidseffekt. Ud over nogle gode og sjove timer får medarbejderne idéer, inspiration og indspark til, hvad de selv kan gøre for at komme i gang eller videre.
Formålet med inspirationsforedraget er at give dig og dine kolleger motivationen til at komme i gang med de aktive og sunde indsatser. Er I allerede godt i gang, så kan foredraget give jer fornyet energi og endnu flere idéer.

Tid til at gå i dybden og komme i mål. Et heldagsseminar er for mindre grupper af fx sundheds- eller arbejdsmiljøansvarlige, ledere eller sundhedsudvalg, der ønsker at gå i dybden og nå i mål med en aktiv arbejdsplads.
Formålet med heldagsseminaret er at give jer som gruppe et fælles afsæt for at arbejde med de sunde og aktive tiltag på arbejdspladsen. Heldagsseminaret er både for jer, der skal i gang og for jer, der skal videre.

Kom så! Nu løfter vi i flok. 
Hvad vil det sige at være en aktiv arbejdsplads? Hvorfor skal vi være en aktiv arbejdsplads?
Genkender du de spørgsmål? Så saml medarbejderne til en kreative temadag, hvor vi med et glimt i øjet sammen får skabt en fælles oplevelse af og forventning til det at blive og være en aktiv arbejdsplads.

Har din arbejdsplads brug for et kærligt, men kontant skub i retningen af en sundere og mere aktiv arbejdsplads? Så få besøg af en motiveret udviklingskonsulent fra Dansk Firmaidrætsforbund. Formålet med besøget er at give først medarbejderne og dernæst ledelsen og de sundhedsansvarlig en smagsprøve på, hvad en aktiv arbejdsplads kan give jer af gode effekter - både på body og bundlinje.

Vi kæmper for et sundere Danmark i bevægelse

Dansk Firmaidrætsforbund består af 80 lokale firmaidrætsforeninger, en række brancheforbund og en faglig medarbejderstab knyttet til forbundskontoret. I foreningerne er der over 348.000 medlemmer, som er engagerede i en meget bred vifte af idræts- og motionsaktiviteter fra fodbold og gokart til petanque og kampsport.

Derudover skaber vi årligt aktiviteter og bevægelse for yderligere 123.000, som gennem deres arbejdsplads eller uddannelse er med i kampagner og events – eller nyder godt af andre idræts- og motionsinitiativer.

Vi kæmper for et sjovere Danmark i bevægelse og dyrker sammenholdet.

Vi er en demokratisk, non-profit medlemsorganisation, som primært er finansieret via overskuddet fra Danske Spil.

Få motivation, idéer og inspiration til en mere aktiv arbejdsplads.
Kontakt Rikke Døssing.

Bliv uddannet sundhedsambassadør