Sundere Danskere-teamet fra firmaidrætten arbejder non-profit med at rådgive i sundhed og motion på arbejdspladsen. Lige nu besøger Sundere Danskere-teamet arbejdspladser over hele landet og afvikler en gratis medarbejderevent, der sætter fokus på sundhed og hjælper arbejdspladserne videre med sundhedsindsatsen.

Efter indsatsen afholder vi et kort møde med arbejdspladsens sundhedsansvarlige, hvor vi giver gode råd til sundhedsindsatsen.

30 minutters peptalk, der begejstrer og motiverer til et sundere liv.

De fleste af os ved, hvad der er sundt og usundt – men vi kan alle have brug for ”et kærligt skub” i en sundere retning. Med peptalken ønsker vi at styrke holdånden omkring en sund arbejdsplads og give jer tips til, hvad I kan gøre i praksis. Vi sætter fokus på motion, kost og mental sundhed – og krydrer med små icebreakers, der får smilet frem. Glæd jer til et positivt afbræk og en stærk fælles oplevelse.

30 minutters Brainbooster med fuld energi og højt humør.

Det er bevist, at både krop og hjerne kommer ”op i tempo” når vi rører os. Det har positiv effekt på både arbejdsglæde, effektivitet og samarbejde. Med Brainboosteren ønsker vi at give jer alle de positive effekter, som motion fører med sig – så I kan gå tilbage til arbejdet med fornyet energi og god samvittighed. Brainboosteren er en velfortjent motionspause, som ikke kræver omklædning, og hvor alle kan være med. Eksempler på aktiviteter kan være naturbingo, tip en 13ér eller fællesski.

40 minutters workshop, der stiller skarpt på medarbejdernes ønsker og behov.

Rejsen mod en sundere arbejdsplads starter med indsigt i ønsker og behov – og med en fælles forståelse og motivation for processen. Med Idébanken får I hjælp til at komme i gang, og til at prioritere idéer og ressourcer bedst muligt. Vores mangeårige erfaring har vist os at en fornuftig investering i sundhedsfremme kan give pengene mellem 2,5 og 5 gange igen.