Begejstring og motivation til et sundere liv.

De fleste af os ved, hvad der er sundt og usundt – men vi kan alle have brug for ”et kærligt skub” i en sundere retning. Med peptalken ønsker vi at styrke holdånden omkring en sund arbejdsplads og give jer tips til, hvad I kan gøre i praksis. Vi sætter fokus på motion, kost og mental sundhed – og krydrer med små pauser, der får smilet frem.
Glæd jer til et positivt afbræk og en stærk fælles oplevelse. 

Fuld energi og højt humør. 
Det er bevist, at både krop og hjerne kommer ”op i tempo” når vi rører os. Det har positiv effekt på både arbejdsglæde, effektivitet og samarbejde. Med Brainboosteren ønsker vi at give jer alle de positive effekter, som motion fører med sig – så I kan gå tilbage til arbejdet med fornyet energi og god samvittighed. En velfortjent motionspause, som ikke kræver omklædning, og hvor alle kan være med.

Workshop med skarpt fokus på medarbejdernes ønsker og behov.

Rejsen mod en sundere arbejdsplads starter med indsigt i jeres ønsker og behov – og med en fælles forståelse og motivation for processen. Med Idébanken får I hjælp til at komme i gang, og til at prioritere idéer og ressourcer bedst muligt. Vores erfaring har vist os, at en investering i sundhedsfremme giver pengene mellem 2,5 til 5 gange igen.

Sundere Danskere-teamet arbejder non-profit med at rådgive i sundhed og kollegamotion på arbejdspladsen.

Lige nu besøger og rådgiver vi helt GRATIS virksomheder med inspiration og motivation til mere bevægelse, kollegamotion og sundhed på arbejdspladsen. Vælg mellem tre motivationsudspil, hvor vi sætter fokus på sundhed og hjælper din arbejdsplads videre med sundheds- og motionsindsatsen.

Efter besøget har vi et kort møde. Her kommer vi med fif og fiduser til, at du eller jeres sundhedsansvarlige kan komme i gang eller videre med sundhedsindsatsen. 

Helt gratis og helt uforpligtende.
Vi ses...

Hent inspiration, som du kan dele med dine kolleger

Få besøg af sundere danskere.
Kontakt Rikke Døssing.