Brænder du for organisationsarbejde, og vil du gerne have politisk indflydelse på Dansk Firmaidræts virke? Så har du chancen for at komme på banen, når der til repræsentantskabsmødet den 18. november 2017 er valg til en række poster i forbundets centrale ledelse. Bl.a. er der ledige poster i foreningsudvalget og i sundhedsudvalget, du kan stille op til.

Repræsentantskabsmødet i Dansk Firmaidræt den 18. november 2017 byder traditionen tro på valg til en række poster i den centrale ledelse. Og to af forbundets politiske udvalg skal med sikkerhed have udskiftning i bemandingen efter årets valg, da et af de nuværende udvalgsmedlemmer i foreningsudvalget og ét i sundhedsudvalget har meddelt, at de ikke ønsker at genopstille. Kandidater til disse og andre poster på valg opfordres derfor til at stille op til valget og få mulighed for at blive en del af det politiske fundament for firmaidrættens arbejde. Kandidater skal indstilles gennem en lokal firmaidrætsforening, og indstillingen skal være i hus hos forbundskontoret senest den 1. oktober 2017.

Udviklingsmuligheder i foreningerne
Brænder du for at skabe de bedste vilkår og udviklingsmuligheder for firmaidrættens foreninger, er en post i foreningsudvalget måske noget for dig at stille op til. I foreningsudvalget bidrager medlemmerne med input og sparring på indsatsområdet "Foreninger i bevægelse" i forhold til bl.a. forbundets udviklingsforløb for foreninger og uddannelse og kurser om foreningsledelse.

Sundhed på arbejdspladserne
Interesserer du dig for sundheden på de danske arbejdspladser, og har du måske endda erfaring med sundhedsarbejdet på en arbejdsplads, kan en post i sundhedsudvalget være interessant for dig at stille op til. Sundhedsudvalgets medlemmer bidrager til udvikling af projekter og koncepter på indsatsområdet "Sundere Danskere", som bl.a. omfatter firmaidrættens sundhedstjek, SundhedsCertificering og kampagnerne Tæl Skridt og Arbejdspladsernes Motionsdag.

Læs hele "stillingsopslaget" for en medlemspost i hhv. sundhedsudvalget og i foreningsudvalget hér til højre.

Se alle poster på valg ved repræsentantskabsmødet 2017 og hvilke nuværende kandidater, der er villige til genvalg.