For Brandt Revision og Rådgivning i Thisted gik Tæl Skridt ud over al forventning, da de løb med hovedgevinsten på 25.000 kr.

De ti kolleger kunne mærke sammenholdet med det samme konkurrencen startede - alle var klar til at hjælpe hinanden, så de kunne komme i mål sammen. Og på god Nordjysk manér, så ville jublen ikke ende tage, da de modtog præmien. 😉

For at vinde Tæl Skridt konkurrencen, så skulle holdet opfylde kampagnes betingelser ved at gå 10.000 skridt i mindst 8 ud af 14 dage og med over to millioner skridt og ca. 11 km pr. deltager om dagen, var det ikke noget problem.

”Nogle blev tilbudt at blive båret hjem, da de havde for mange skridt,” fortæller ildsjæl Pia Ellekjær.

Der kom hurtigt nogle interne konkurrencer blandt de ti revisorer om at få flest skridt, så det var med at hægte sig på gåholdet i frokostpausen ellers kom du hurtigt bagefter. Og når nogle havde flere skridt på kontoen end andre, så tilbød de andre kolleger at bære dem hjem eller hente kaffen, så de havde en lille chance for at få lige så mange skridt.

”Det har været super fedt at være med i Tæl Skridt og det har givet meget mere energi, sammenhold og bevægelse i hverdagen,” fortæller Pia Ellekjær.

Brandt Revision og Rådgivning har afdelinger i Hanstholm og Hurup, der ligeledes deltog i Tæl Skridt, og altså Thisted som gik hele vejen. Og sammenholdet viste sig ret hurtigt i forbindelse med præmieoverrækkelsen, idet Thisted afdelingen ville dele præmien med de andre afdelinger. Derudover ville de donére 10.000 kr. af præmien til ’Stafet for livet’ for kampen mod kræft.

"Der er mange virksomheder i Danmark, hvor de sidder ned 8 timer om dagen og dermed ikke fået bevæget sig nok i det daglige. Her ser vi et godt eksempel på, hvad Tæl Skridt kan. De her kolleger er kommet tættere sammen, har bevæget sig sammen og det er til glæde for dem selv samt arbejdspladsen, da det skaber et helt andet tilhørsforhold," fortæller kampagneleder Kirsti Pedersen.

Hannibal Klok
Hannibal Klok
Kommunikationskonsulent

Om Tæl Skridt

  • Tæl Skridt sætter gang i Danmark hele året. Vi tæller skridt fire gange á to uger.
  • Tæl Skridt 2 – altså den netop afsluttede kampagne forløb i uge 19 og 20 (6. maj – 19. maj). Tæl Skridt 3 ligger i uge 36 og 37 (2.-15. september).
  • Deltagerne skal forsøge at gå 10.000 skridt dagligt i kampagneperioden. Det er kampagnens grundbudskab og kernen i kampagnen. Kampagnekravet går dog på holdets gennemsnit. Her skal holdet sørge for at være over 10.000 skridt i otte ud af kampagnens 14 dage.
  • Der trækkes lod om tre præmier på henholdsvis 25.000, 10.000 og 5.000 kr. blandt de hold, som opfylder kampagnekravet.
  • Bag Tæl Skridt kampagner står Dansk Firmaidræt, der er landets 3. største idrætsorganisation. Firmaidrætten motiverer til sundhed og motion på de danske arbejdspladser.
  • Se mere om kampagnen på www.tælskridt.dk.