Skiene skal spændes til alpin og langrend, men European Company Sport Games (ECSG) i vinterudgaven byder også på skøjteløb, dart, bowling og volley i sneen. Det hele foregår 21.- 25. marts 2018 i Serbien.  

Kopaonik - Serbiens største skisportssted beliggende 300 km fra Belgrad – er stedet for legene, der afvikles for 14. gang. Alle arbejdspladser kan stille med deltagere til dagene, der både byder på idræt og socialt samvær uden for pisterne. Der er i øvrigt 17 blå, ni røde og syv sorte pister, så hungeren for ski kan sagtens mættes. Og er der lidt vaklen på skiene er det også muligt at komme på skiskole.

Deltagergebyret er på 140 Euro og dækker deltagelse i sportslige konkurrencer og sociale event samt deltagelse i åbnings- og afslutningsceremonier. Ski-pas og ophold er ikke inkluderet i prisen.

Tilmeldingsfristen er 30. november og foregår direkte på European Federation for Company Sports hjemmeside. Her findes der også mange flere oplysninger på dagene, konkurrencerne og overnatningen i Serbien.