Otte ansatte hos Glostrup-virksomheden Agilent Technologies løb med 1. præmien i Dansk Firmaidræts Tæl skridt-kampagne. 3. præmien på 5.000 kr. blev vundet af holdet Team Mulle fra Haderslev Kommune, mens holdet HRlige gengangere fra SKAT Aarhus løb af med 2. præmien på 10.000 kr.

I de seneste uger har over 16.000 danskere talt skridt over hele landet. Mere præcis har de skulle tælle til min. 10.000 daglige skridt de to uger Dansk Firmaidræts Tæl skridt-kampagne har løbet. Blandt de deltagende hold blev der trukket lod om tre pengepræmier, og hovedpræmien på 25.000 kroner gik til holdet Walking TET fra Glostrup-virksomheden Agilent Technologies, der samlet deltog med 28 hold og 139 deltagere.

Overraskede Tæl skridt-vindere: ”Vi vinder jo ikke”

Det var nogle meget glade og overraskede vindere, der fik præmiechecken overrakt. Holdet troede de skulle til internt møde, men blev overrasket kampagneleder Stine Dragsbæk fra Dansk Firmaidræt, der overrakte checken på 25.000 kr. til vinderne:

”Der er jo så mange, der er med, så vi tænkte ’vi vinder jo ikke’. Men vi havde faktisk joket med det; vi snakkede om, hvad der var af mad i kantinen, og så sagde jeg, at jeg håbede, at der var noget med noget sovs. Og så siger de andre at ’når nu vi vinder alle de der penge, så tager vi til en eller anden sovsebar i Manchester – og så jokede vi med det, men vi troede jo ikke, at vi ville vinde!,” siger holdkaptajn, Charlotte Aagerup.

Fællesskab og kammeratlige drillerier

Tæl skridt-kampagnen handler om at få mere bevægelse og motion ind i sin hverdag og arbejdsdag, men det er også en oplagt anledning til at styrke fællesskabet med sine kollegaer. På Team Walking TET har de hver i gennemsnit gået 12.140 skridt hver dag i kampagnens to uger, og det sociale har været drivkraften, fortæller holdkaptajnen:

”Vi har heppet på hinanden, men der har også været kammeratlige drillerier – for eksempel, hvis der er nogen på holdet, der har gået under 10.000 skridt, så har vi prikket lidt til dem og sagt ’nå, så skal du nok ud og gå en tur senere’. Vi har printet resultatskemaerne, og hvis man har kunne se, at ’ej, nu er der én, der har gået 18.000 skridt’ – så skal jeg altså gå 19.000. Så vi har gjort noget ud af at gå noget mere, så formålet har også virket, men det er det kammeratlige, der har båret det.”

16.500 personer deltog i Tæl skridt denne gang.
Vi tæller igen skridt i årets 4. og sidste kampagne i uge 45-46.

Besøg kampagnens hjemmeside