En af styrkerne hos Kolding Firma Idræt er en stærk kerne af frivillige. og for den nytiltrådte formand er firmaidræt ikke bare en hjertesag, men også en familiesag. Både ægtefælle, børn og svigerbørn er frivillige i foreningen, som vil satse mere på events og erhvervsskoler.

Blandt Kolding Firma Idræts flok af dedikerede frivillige støder man flere gange på efternavnet Hahn Bülov. For Anett Hahn Bülov, der er tiltrådt som for­mand for foreningen i efteråret 2017, rimer firmaidræt nemlig fint på familie. Hun har selskab af sin nærmeste familie i det frivillige arbejde i foreningen, hvor man kan møde manden Carsten i byggeudvalget, sønnen Christoffer som formand for

fodboldudvalget, svigerdatteren Helene i sekretærstolen og den kommende svigersøn Daniel i fodbold­ udvalget. Det har dog på ingen måde været en plan, at den nye formands engagement i firmaidrætten skulle involvere familien. Det er bare noget, der er sket.

Det er jo bare det, vi gør herhjemme

”For os er det helt naturligt, at firmaidrætten er noget, vi brænder for Da vores børn var små, rendte de rundt på petanquebanerne, hvor Carsten og jeg både spillede og var med i udvalget. Så det har været en del af vores familieliv, siden vi kom med i 2002, og det har vel smittet positivt af”, lyder det fra Anett Hahn Bülov, som begyndte i Kolding Firma Idræt sammen med sin mand i forbindelse med firmaidrætsfestivalen i Kolding i 2002. Her var der brug for hjælpende hænder til at skrive et blad og fikse noget strøm.

Sagtens være uenige

De mange taburetter i samme forening betyder ifølge formanden bestemt ikke, at familien har mere at skulle have sagt end de andre frivillige.

”Vi sidder i forskellige funktioner og kan sagtens være uenige, og det tror jeg, folk kan se og er helt klar over. Det er tilladt at sige fra mellem os, og det er absolut ikke sikkert, vi stemmer for hinandens for­ slag. Firmaidræt er på hver vores forskellige områder en fælles interesse. og vi kan altså også godt snakke om noget andet”, griner formanden. Hun er selv født ind i en foreningsfamilie og motiveret af at lave noget givende i sin fritid sammen med interessante mennesker. og dem møder hun i Kolding Firma Idræt.

Flere events og fokus på erhvervsskoler

For formanden, der har haft lederposter i foreningen siden 2004, er der masser af spændende opgaver og succeser at fremhæve i Kolding Firma Idræt.

”Vi har altid været gode til at stå for større arrangementer som fx DM og Firmaidræt open, og vi kan nemt skaffe frivillige hjælpere. Vores motionsløb, Slotssøstafetten, er vi kendt for lokalt, og én af mine ambitioner er, at vi skal have gang i flere motionsevents, for det er en god måde at vise folk, at vi er her og få dem ind i foreningen den vej”, siger Anett Hahn Bülov og peger på erhvervsskolerne og deres skolehjem i Kolding som et andet fokus, hun gerne ser, foreningen styrker og laver aktiviteter for.

Hun ser i det hele taget idræt og firmaidræt som et vigtigt bindeled - for samarbejdet med erhvervsskolerne, mellem kolleger på arbejdspladserne, for svigersønnen Daniel, der er ny i byen. og for hele familien Hahn Bülov.

Camilla Svenstrup
Camilla Svenstrup
Kommunikationskonsulent

Besøg hos Kolding Firma Idræt

Stiftet i 1952. 7.913 medlemmer. Største aktivitet er tværidrætslige aktiviteter for erhvervsskoler med 3.847 medlemmer.

Kolding Firma Idræt tilbyder

  • Badminton
  • Bowling
  • Bowls
  • Fodbold
  • Petanque
  • Speed Bike
  • Idræt for alle
  • (aktiviteter om dagen)
  • Slotssøstafetten
  • Julemærkemarch

”Vi sidder i forskellige funktioner og kan sagtens være uenige, og det tror jeg, folk kan se og er helt klar over. Det er tilladt at sige fra mellem os, og det er absolut ikke sikkert, vi stemmer for hinandens for­slag."

Anett Hahn Bülov, formand, Kolding Firma Idræt