Hundredvis af idrætsglade voksne har i weekenden den 9.-11. juni hygget, dyrket idræt og festet i Ringkøbing til den helt store guldmedalje til Firmaidræt Open - Dansk Firmaidræts landsdækkende idrætsfest - der i år er blevet afholdt i samarbejde med Ringkøbing og Omegns Firmaidræt (ROFI).

Efter tre dage med hygge, fællesskab og fest, er det en stolt formand for ROFI, der ser tilbage på et vellykket Firmaidræt Open:

”Det har været en forrygende weekend. Deltagerne har givet den fuld gas på det sportslige plan, men ikke mindst også på det sociale og festlige plan. Det er fantastisk at opleve, når alt forarbejdet går op i en højere enhed, og deltagerne skaber en forrygende stemning ud fra de rammer, som Dansk Firmaidræt, ROFI og de mange frivillige hjælpere i fællesskab har skabt”, siger Ragna Knudsen, formand for ROFI, der også glæder sig over, at der var mulighed for at prøve nye idrætter i Firmaidræt Open-sammenhæng af:

”For første gang havde vi Stand Up Paddle og eSport på programmet til Firmaidræt Open. Det er unikt, at vi i ét stævne kan rumme så mange forskellige kategorier af deltagere – og at deltagerne kan hygge sammen på tværs af idrætterne i løbet af weekenden – og ikke mindst til aftenarrangementerne”.

16 aktiviteter – og glade deltagere

Fodbold, håndbold, eSport, stand up paddle, petanque og bowling. Det er blot nogle af de i alt 16 idrætsaktiviteter til Firmaidræt Open i Ringkøbing.

Stævnecentrum, der var placeret i ROFI Centret, summede af liv, og her blev der afholdt fodbold- og håndboldturneringer, petanque, dart, eSport, skydning, foredrag og Indoorbike med Brian Overkær og to timers discodans med Mads Vad fra Vild med dans. Men flere aktiviteter til Firmaidræt Open blev også afholdt udenfor ROFI Centret; Golfturneringen på afholdt på Holmsland. Billard i Spjald. Bowling i Tarm. Badminton og beachvolley ved Ringkøbing Gymnasium. Morgengymnastik ved Søndervig Strand.

Ved alle aktiviteterne var der positive tilbagemeldinger fra deltagerne. En af de glade deltagere er Thomas Salomonsen fra holdet ”4 meter klubben” fra Silkeborg Dartklub, der deltog i dart:

”Det er enormt hyggeligt at deltage, ligesom det plejer at være. Vi har været med 4-5 gange før og har faktisk startet Silkeborg Dartklub for at tage med til firmaidrættens dartstævner. Der er fine forhold og styr på turneringen, og selv om vi har to med i finalerne, så er det vigtigste ved Firmaidræt Open, at det handler om at være med”.

En anden tilfreds deltager er Christian Dahlmann fra holdet ”Landsholdet” fra Bredebro (Tønder Firmaidræt), der deltog i håndboldstævnet:

”Vi har været med til håndboldstævnerne i firmaidrætten siden 1994, hvor vi faktisk startede netop i Ringkøbing, og det er super at være her igen i år. Det er hyggeligt at være med, og vi møder mange, vi har spillet mod før, så vi kender de fleste. Festen er vi selvfølgelig også med til – og vi håndboldspillere, vi går ikke tidligt hjem”.

Firmaidræt Open rykker efter en vellykket weekend i Ringkøbing videre til Aarhus den 1.-3. juni 2018, hvor Århus Firma Sport er vært.

Rikke Mortensen
Rikke Mortensen
Kommunikationskonsulent

Fakta om Firmaidræt Open 2017

  • Flere end 800 aktivitetsdeltagere i 2017
  • Der var fest lørdag aften i ROFI Centret, hvor Det Vildeste Band spillede op til dans
  • Ringkøbing og Omegns Firmaidræt var arrangører sammen med Dansk Firmaidræt
  • Ringkøbing-Skjern Kommune støttede arrangementet med 50.000,-
  • Firmaidræt Open afholdes næste gang den 1.-3. juni 2018 i Aarhus, hvor Århus Firma Sport er vært. Læs mere på: https://www.firmaidraet.dk/arrangementer/firmaidraet-open/#aarhus-2018-4543

Læs mere på www.firmaidraetopen.dk og www.facebok.com/firmopen

Stemningsbilleder fra Firmaidræt Open i Ringkøbing