Socialt samvær og golf var i højsædet fredag den 22. september, da den 10. Kollegagolf-finale blev spillet på en solrig og lun efterårsdag på Blommenslyst Golfklub på Fyn.

Turneringen Kollegagolf – den årlige golfturnering arrangeret af Dabsk Firmaidrætsforbund i samarbejde med Dansk Golf Union og Olsen Tours – fejrer i år 10-års jubilæum. Og efter endnu en god sæson med en fin deltagerfremgang på hele 27 hold i forhold til sidste år, blev turneringsvinderne fundet ved finalestævnet, der blev spillet under høj sol på den fynske golfbane på Blommenslyst Golfklub fredag den 22. september.

Det blev et mixhold fra Fredericia (Fredericia Isoleringspuder) bestående af Pia Emilie Rasmussen og Flemming Rasmussen, der med 71 point kunne løbe med titlen som årets bedste hold i Kollegagolf – og 1. præmien på et rejsegavekort til en værdi a kr. 11.000,-.

Det var en meget tæt finale, og andenpladsen gik til et hold med 70 point – nemlig holdet J & J, der består af Jan Sederholm og Jesper La Cour. Tredjepladsen gik til holdet Ipsen og Co – bestående af Carl Thrane Andersen og Rune Kristensen – der tilsammen fik 69 point.

Præmier til ’Længste drive’ og ’Nærmest hullet’

Udover de tre bedste hold blev der også uddelt præmier for dagens længste drive, som gik til Henrik Bak fra holdet ”The Sjølunds”. Der var også en præmie til ’Nærmest hullet’, og den gik til Ole Nielsen fra ”Team Nivå”.

Alle resultater fra finalen kan ses her.

Vi ses til Kollegagolf 2018
Dansk Firmaidrætsforbund tee’er igen bolden op til Kollegolf fra maj til september i 2018. Alle klubgolfere med gyldigt DGU-kort (eller tilsvarende), gyldigt EGA handicap og amatørstatus er velkomne til at deltage i turneringen – og til at få nogle hyggelige timer på golfbanen med sin makker, samtidig med at man møder andre golfspillere på nye baner.

Følg med på www.kollegagolf.dk, hvor vi informerer om turneringsdatoer for 2018.

Fakta om Kollegagolf 2017

  • Kollegagolf blev spillet for 10. år i træk fra den 1. maj til den 28. august – med finalestævne den 22. september.
  • Til Kollegagolf spiller du, når det passer dig bedst – I planlægger selv spilledatoer og baner i gruppespillet.
  • 117 hold (svarende til ca. 350 spillere) deltog i 2017 – hele 27 hold (og knap 100 deltagere) mere end i 2016
  • Dansk Firmaidrætsforbund arrangerer Kollegagolf igen i 2018 – og håber på deltagelse fra endnu flere hold.

Læs mere om Kollegagolf på www.kollegagolf.dk