Det bliver på Fars Dag den 5. juni, at rigtige mænd igen skal mødes med Stripperen, Kraftkarlen og Bukken.

Der var 1.500 mænd med i førsteudgaven af Rigtige Mænd Løbet. 17 steder fordelt i hele landet havde mændene en sjov aften med motion og kammeratskab.

Det hele gentager sig i 2018, og der må gerne komme både flere deltagere og løb til. Så datoen er sat. Det bliver om aftenen tirsdag den 5. juni, at der skal sættes hold til nogle kilometer på cykel og løbesko og så nogle holdopgaver.

Sidst ventede Stripperen, en damejagt, Rigtige Mænd Banen, nogle bukke, lidt huller og andet rart på holdene. Hvad ruten byder på i 2018 vil være en hemmelighed et stykke tid endnu. Men der bliver nye bekendtskaber af forskellige art, så meget lover vi. Og der bliver nok også lidt øl og mad, når de rigtige mænd skal fejre deres medaljer.

Efter Rigtige Mænd Løbet i maj i år blev deltagerne spurgt, om de ville være med på legen igen i 2018. Her svarede 96 procent, at det ville de gerne. Så dem glæder vi os til at se. 84 procent af deltagerne fortalte, at de var med i Rigtige Mænd Løbet for at få en fælles oplevelse. Så vi glæder os til at se endnu flere venner og kollager.

Alle mænd er velkomne, og alle kan være med.

Se med på DR tirsdag den 8. august kl. 20.30 - hvordan er det gået mændene siden programmerne sluttede