Opbakningen var kæmpestor, da Dansk Firmaidrætsforbund lørdag den 3. februar inviterede til foreningseventseminar i Nyborg. 54 deltagere fra 31 foreninger mødte frem.

Deltagerne blev mødt af fem oplægsholdere fra foreninger i og uden for firmaidrætten, som fortalte om deres events. Det var fem vidt forskellige events, og emnerne strakte sig fra idé og etablering af en event til samarbejde med sponsorer og lokale arbejdspladser og udvikling til fremtiden.

Oplægsholderne kom fra:

  • Faxe Familie og Firmaidræt, der afholder trailløbet Den Hvide Dame i Faxe kalkbrud.
  • Skanderborg Firmaidræt, der kunne berette om Midsommerstafetten og foreningens samarbejde med lokale sponsorer.
  • Elektronik Cup er en branchecup i Nordjylland, og oplægget herfra indeholdt bl.a. historie, udvikling, udfordringer og fremtid.
  • Floorballteam Helsingør har startet floorball og afholder Aften Cup.
  • Dansk Firmaidrætsforbunds konsulenter fortalte om de muligheder for at arrangere en-dagsevents/aktivitetsdage for lokale virksomheder, som foreningerne har.

Vilkårene for at der også fremover bliver skabt nye events i firmaidrætten blev forbedret. Alle deltagerne fik masser af ny viden, svar på spørgsmål og inspiration til at prøve nyt. Fem foreninger fik et ekstra skub med på vejen.
De lokale firmaidrætsforeninger i Fredericia, Morsø, Silkeborg, Helsingør og på Nordfyn vandt ved lodtrækning eventgavekort pålydende 30.000 kroner og 40 timers konsulentarbejde. Ressourcerne skal bruges på at starte en ny lokal event i 2018.

Billeder fra dagen

Klik på billederne for at så fuld størrelse