Tusindvis af Bike & Run’ere har i maj, juni, august og september cyklet, løbet – og hygget – til den helt store guldmedalje. Knap 30.000 km har de i alt 3.345 deltagere i Bike & Run Stafetten lagt bag sig efter en flot sæson. En sæson hvor flere af stafetterne oplevede deltagerfremgang – og hvor to nye stafetter kom på stafet-landkortet.

2007 løbere har i alt tilbagelagt 10.035 km, mens 1338 cyklister har trådt i pedalerne i hele 18.196,7 km. Eller 28.231,8 km tilsammen. Så langt har de 3.345 Bike & Run Stafetten-deltagere bevæget sig til årets 14 stafetter.

Og det er langt! Det svarer faktisk til, at deltagerne har løbet hele 238 maraton-løb – og cyklet over 5 hele Tour de France-løb. Sejt!

En stafet for alle – tider fra 1,5 til 3 timer
Både hurtigløbere, sprintere, dem racercykler og dem på bedstemorcykler har været med til at bevæge sig de knap 30.000 km. til Bike & Run Stafetten er der nemlig plads til alle, og det handler ikke om at gennemføre på den hurtigste tid. Det handler om det have det sjovt imens.

At det er en stafet for alle – på alle niveauer – afspejler sig også på årets resultattiderne. Det hurtigste hold gennemførte deres holdmaraton på 1 time, 39 minutter og 49 sekunder – mens det langsomste hold på landsplan kom i mål på 3 timer, 2 minutter og 56 sekunder.

To stafetdebuter
De mange kilometer er blevet tilbagelagt i alle dele af landet til i alt 14 stafetter – og to af stafetterne var nye på programmet i år, nemlig Svendborg og Grindsted. De havde begge en flot debut – Svendborg med 115 deltagere fordelt på 23 hold, og Grindsted med 170 deltagere fordelt på 34 hold.

Svendborg og Grindsted er derfor også at finde blandt næste års stafetarrangører.

Og vi offentliggør snart datoerne for næste års stafetter – så følg med på Facebook og på www.bikeandrun.nu her i efteråret.