Nyheder

Pressekontakt

Dansk Firmaidrætsforbund prioriterer samarbejdet med medierne højt, og vi lægger vægt på at hjælpe pressen professionelt og hurtigt. Du kan få hjælp til cases, fakta om idræt og foreningsliv samt idrætspolitiske kommentarer.

Pressen er velkommen til at kontakte:

Peder Bisgaard
Peder Bisgaard
Formand
Ansvarsområder
Peder er formand i forbundsstyrelsen for Dansk Firmaidrætsforbund. Peder er forbundets repræsentant i Lokale- og Anlægsfonden. Peder er valgt til EFCS, Executive Committee, hvor han er vicepræsident. Derudover er Peder formand for Hillerød Firmasport.
Michael Tannis Beck
Michael Tannis Beck
Kommunikationskonsulent
Ansvarsområder
Michael er kommunikationskonsulent og arbejder især med at brande og videreudvikle Arbejdspladsernes Motionsdag. Derudover arbejder Michael også med firmaidrættens digitale flader – med alt fra sociale medier til nyhedsbreve.
Jan Steffensen
Jan Steffensen
Generalsekretær
Ansvarsområder
Jan er den øverste administrative leder i Dansk Firmaidrætsforbund. Derudover er Jan sekretær for forbundsstyrelsen, der er den øverst beslutningstagende og politiske ledelse.
Søren Willeberg
Søren Willeberg
Direktør
Ansvarsområder
Søren er direktør for Dansk Firmaidrætsforbunds kommunikations- og marketingafdeling og ansvarlig for forbundets samlede kommunikations-, presse- og marketingaktiviteter.
Jan Knudsen
Jan Knudsen
Direktør
Ansvarsområder
Jan er direktør for Dansk Firmaidrætsforbunds firmaidrætsafdeling. Jans primære arbejdsområder er ledelse og rådgivning, strategi- og organisationsudvikling, budgetudarbejdelse og -opfølgning samt netværks- og partnerskabsdannelse.
Merete Spangsberg Nielsen
Merete Spangsberg Nielsen
Direktør
Ansvarsområder
Merete er direktør for Kollegamotionsafdelingen. Hendes primære arbejdsområder er ledelse og rådgivning samt strategi- og organisationsudvikling.

Få nyt om firmaidrætten direkte i din indbakke