Magasinet Firmaidræt - den seneste udgave

... er for alle med interesse i netop firmaidræt, sammenhold på arbejdspladsen og kollegamotion.

Magasinet Firmaidræt rummer baggrunds- og reportagestof, der gerne skal inspirere/motivere dig og de øvrige læsere til at skabe en sundere arbejdsplads gennem bevægelse og et øget fokus på sundhed, fællesskab samt godt humør.

Et yderligere omdrejningspunkt i magasinet Firmaidræt er den fabelagtige frivillighed og de super events, der har udgangspunkt i vores lokale foreninger.

Magasinet Firmaidræt er Dansk Firmaidrætsforbunds magasin og officielle talerør. Magasinet Firmaidræt udkommer to gange i 2020. Fra 2021 konverterer vi 62 års magasindrift til en ny, 100 % digital virkelighed. 

Vil du være med til at gøre magasinet Firmaidræt mere interessant og relevant?

Send en mail med dine ønsker til artikler, idéer, tips og tricks (som andre utvivlsomt kan få gavn af). Har du en god historie fra din forening eller arbejdsplads? Så skriv til kommunikationskonsulent Michael Tannis Beck, mtb@firmaidraet.dk.

For spørgsmål vedrørende eller direkte ønske om annoncering: 

Tryk her.

Vendemus ApS
Frederiksgade 45, Baghuset 1. Sal
8000 Aarhus C
72 22 70 80 
kontakt@vendemus.dk · www.vendemus.dk 

Det er vigtigt at komme i gang med kollegamotionen – også med de restriktioner, som coronakrisen sætter. Vi er klar til at hjælpe med gode og konkrete idéer! Ring til os på 46473100 eller skriv til os her, og vi ringer dig op.