Vi har dyrket sammenholdet i 75 år

Hos Dansk Firmaidræt kæmper vi for at sætte Danmark i bevægelse både på arbejdspladsen og i vores lokale firmaidrætsforeninger. Vi dyrker sammenholdet gennem motion og bevægelse, og det har vi nu gjort i 75 år. 2021 bliver et farverigt og festligt år, hvor vi vil fejre vores store milepæl, 75-års jubilæum, med alle jer derude!

Firmaidrætten har været på en lang og spændende rejse siden stiftelsen den 20. januar 1946. Fra at være et forbund med få foreninger og klubber er det gået hurtigt fremad. I skrivende stund tæller vi 82 lokale firmaidrætsforeninger, der tilbyder en bred vifte af idrætsaktiviteter til både medlemmer, arbejdspladser og ungdomsuddannelser. Det inkluderer alt fra klassiske breddeidrætsaktiviteter til nye innovative eventpåfund, og vi arbejder hele tiden på at afprøve nye sjove koncepter, så vi kan tilbyde jer magisk kollegamotion og et sjovere Danmark i bevægelse både nu i jubilæumsåret og mange, mange år frem.

Vi glæder os til at fejre vores 75-års jubilæum sammen med jer! #DyrkSammenholdet

75 års historie nu samlet i ét jubilæums-skrift

I anledning af vores store milepæl har vi haft travlt med at samle 75 års historie i et fint jubilæums-skrift. I det 250+ siders skrift kan du dykke ned i forskellige historiepunkter fra firmaidrættens udviklingsrejse. Du kan bl.a. læse om, hvordan roerne var de første til at dyrke firmaidræt, vores deltagelse i eurosportsfestivaler, vores motionskampagner gennem tiden og meget, meget mere. Læs om flere spændende nedslag i vores historie lige her.

Vi kickstartede festlighederne den 20. januar

Onsdag den 20. januar 2021 var det officielt vores fødselsdag. Det var nemlig på denne vigtige mærkedag, at det stiftende møde, der førte til Dansk Firmaidræts dannelse, blev afviklet i HAFNIA's mødesal på Holmens Kanal for 75 år siden.

Denne legendariske mødesal huser i dag forsvarsministerens kontor, og vi var så heldige, at vi fik lov til at besøge Forsvarsministeriet på fødselsdagen, hvorfra vi blandt andet sendte live kollegamotion 10-i-12 på vores Facebook. Vi fik særlige hilsener fra nær og fjern, men vigtigst af alt:

Vi fik givet gaver ud og bevægede ikke mindre end 40 arbejdspladser igennem hele dagen

Online-møder er for mange blevet en fast del af hverdagen. Er din baggrund derhjemme lidt rodet? Måske en anelse uinspirerende? Så hent her vores jubilæumsbaggrund (lavet særligt til Teams). Så står du knivskarpt til dit næste online-møde??