Er din forening godt kørende på jeres Facebook-side, hvor I har fundet en god rytme med at lave opslag om jeres aktiviteter og kommunikere med følgerne på siden? Og vil I nu gerne tage skridtet videre og udnytte Facebooks muligheder for at nå ud til endnu flere eller nye målgrupper gennem boost af opslag og annoncering? Så tag med på dette 3-timers inspirationskursus i Aalborg, hvor du kan blive klogere på, hvordan Facebook-annoncering foregår, og klædt på til at sætte foreningens egne annoncer op. 

På kurset kan du få:

  • Grundlæggende viden om, hvad annoncering på Facebook kan bruges til.
  • Overblik over de forskellige muligheder for annoncering på Facebook – boost af opslag, annoncering for begivenhed, promovering af jeres Facebook-side, øget trafik til hjemmeside m.v.
  • Gennemgang af, hvordan du sætter en annonce op – definerer målgruppe, vælger geografisk målretning og interesser, sætter budget og tidsramme, kobler annoncen til jeres Facebook-side og opretter annoncen med billede/video og tekst.
  • Input til foreningens overvejelser om, hvor mange penge I skal bruge på annoncering på Facebook.
  • Eksempler på opslag og begivenheder, der egner sig godt til boost og annoncering.
  • Mulighed for at prøve kræfter med at sætte en annonce op.

Kurset er workshopbaseret med en blanding af oplæg og praktiske deltageropgaver, og der arbejdes konkret med din forenings egen Facebook-side.

Forudsætninger for at deltage

Kurset henvender sig til dig, der beskæftiger dig med foreningens kommunikation og markedsføring på Facebook – enten i rollen som administrator på foreningens Facebook-side eller som bidragsyder til indhold og opslag på siden.

Det er en forudsætning, at din forening har en Facebook-side og bruger den aktivt, og at du som deltager har administratorrettigheder til siden. Du skal medbringe en computer (pc).

Forud for kurset modtager du forbundets "guide til Facebook for firmaidrætsforeninger", som du skal have læst inden kurset. Det vil være en fordel, at I er to fra samme forening afsted på kurset, så I kan sparre med hinanden efter kurset.

Praktisk

Kurset er gratis. Undervisere på kurset er kommunikationskonsulent og SoMe-ekspert Hannibal Klok.

NB! Når du tilmelder dig, bedes du i kommentarfeltet skrive, hvor lang tid du har været administrator på eller bidragsyder til din forenings Facebook-side.

Information
  • 9. maj 2019 kl. 17:00 - 20:00
  • Tilmeldingsfrist 5. maj 2019 23:59
  • Aalborg Firmaidræt, Nørresundby Idrætscenter 9400 Nørresundby
Tilmelding Se tilmeldte