Corona: Gode råd, viden og forbundets anbefalinger til foreninger

I Dansk Firmaidrætsforbund overvåger vi udviklingen omkring COVID-19 (Corona), og vi opfordrer alle vores foreninger til at følge myndighedernes påbud, råd og retningslinjer. Myndighederne har forlænget alle politiske tiltag frem til og med den 8. juni. Derfor beder vi også din forening om at udskyde eller evt. aflyse alle indendørsaktiviteter til og med den 8. juni 2020. Kulturministeriet har onsdag den 13. maj 2020 offentliggjort konkrete retningslinjer for udendørs idræt, som gør det muligt at starte op på udvalgte udendørs aktiviteter i foreningen - med omtanke.

Hvad angår større arrangementer og begivenheder, forlænger regeringen forbuddet til den 31. august 2020.

www.coronasmitte.dk finder du altid seneste nyt om COVID-19. Du kan også få kontakt til myndighedernes fælles hotline på tlf. 70 20 02 33. Forbundskontoret i Nyborg er - efter delvis nedlukning - åbent igen fra tirsdag den 2. juni (ansatte træffes naturligvis på mail og mobiltelefon).  

Herunder har vi samlet links til sider med informationer, der kan give dig gode råd og viden om ting i foreningens virke, som er påvirket af Corona-situationen - evt. tiltag, I som forening kan have brug for at løse eller handle på.

 • Events og aktiviteter
  Events og aktiviteter
  Få råd til, hvad foreningen kan gøre, og forslag til foreningens kommunikation med deltagere, medlemmer og instruktører
  Events og aktiviteter
 • Økonomi i foreningen
  Økonomi i foreningen
  Få viden om, hvordan foreningen kan håndtere økonomien i Corona-tiden
  Økonomi i foreningen
 • Generalforsamling i Corona-tiden
  Generalforsamling i Corona-tiden
  Udskyd generalforsamlingen i Corona-tiden og spørg udviklingskonsulenten til råds
  Generalforsamling i Corona-tiden
 • Dyrk sammenholdet
  Dyrk sammenholdet
  Dyrk sammenholdet online og på hjemmekontoret - giv jeres medlemmer besked
  Dyrk sammenholdet
"Det er en svær tid for foreningerne i firmaidrætten. Meget skal udskydes eller i værste fald aflyses. Men det er nu, vi skal vise samfundssind – og den bedste måde at dyrke sammenholdet på, er at gøre det hver for sig."
Peder Bisgaard
Formand hos Dansk Firmaidrætsforbund
Vigtigt at komme i gang med kollegamotionen – også med de restriktioner, som coronakrisen sætter. Vi er klar til at hjælpe med gode og konkrete idéer! Skriv til os her el. ring på 4647 3100