En masse medlemmer i din forening arbejder hjemmefra

På siden Dyrk sammenholdet har vi samlet alt godt fra træningsskabet med kollegamotionsøvelser - så alle, der i denne tid arbejder fra hjemmekontoret, stadig kan bevæge sig og dyrke fællesskabet med kollegerne.

Del ud af vores tips og idéer til din forenings medlemmer - og del eller link gerne til siden på jeres hjemmeside, Facebook-side eller i jeres nyhedsbrev.

Sparringsgruppe på Facebook - forum til spørgsmål og sparring

Deling af viden og erfaringer kan være særligt nyttigt i denne corona-tid. Derfor vil vi anbefale dig og din forening at følge og bruge firmaidrættens sparringsgruppe for foreninger på Facebook, som vi i denne corona-tid kan bruge til at dyrke sammenholdet ved at hjælpe hinanden som foreninger og frivillige.

Vi vil opfordre jer til at bruge gruppen og hinanden, hvis I sidder inde med viden eller erfaringer, som I mener, øvrige firmaidrætsforeninger også kan få gavn af. Vi må hjælpe hinanden i denne ekstraordinære tid.

Kollegamotion live på Facebook

Vær med kl. 12.20 på Facebook, hvor vi hver hverdag sender live kollegamotion fra Firmaidrættens Facebook-side.

Hop med og motioner sammen med os - og inviter din forenings frivillige, bestyrelsesmedlemmer, instruktører, hjælpere, medlemmer, deltagere og samarbejdspartnere til at gøre det samme!

 

Det er vigtigt at komme i gang med kollegamotionen – også med de restriktioner, som coronakrisen sætter. Vi er klar til at hjælpe med gode og konkrete idéer! Ring til os på 46473100 eller skriv til os her, og vi ringer dig op.