En masse medlemmer i din forening arbejder hjemmefra

På siden Dyrk sammenholdet har vi samlet alt godt fra træningsskabet med kollegamotionsøvelser - så alle, der i denne tid arbejder fra hjemmekontoret, stadig kan bevæge sig og dyrke fællesskabet med kollegerne.

Del ud af vores tips og idéer til din forenings medlemmer - og del eller link gerne til siden på jeres hjemmeside, Facebook-side eller i jeres nyhedsbrev.

Sparringsgruppe på Facebook - forum til spørgsmål og sparring

Deling af viden og erfaringer kan være særligt nyttigt i denne corona-tid. Derfor vil vi anbefale dig og din forening at følge og bruge firmaidrættens sparringsgruppe for foreninger på Facebook, som vi i denne corona-tid kan bruge til at dyrke sammenholdet ved at hjælpe hinanden som foreninger og frivillige.

Vi vil opfordre jer til at bruge gruppen og hinanden, hvis I sidder inde med viden eller erfaringer, som I mener, øvrige firmaidrætsforeninger også kan få gavn af. Vi må hjælpe hinanden i denne ekstraordinære tid.

Kollegamotion live på Facebook

Vær med kl. 12.20 på Facebook, hvor vi hver hverdag sender live kollegamotion fra Firmaidrættens Facebook-side.

Hop med og motioner sammen med os - og inviter din forenings frivillige, bestyrelsesmedlemmer, instruktører, hjælpere, medlemmer, deltagere og samarbejdspartnere til at gøre det samme!