Find din indre cykelmyg og historiejæger frem og tag med på tur med pedaler og historiske royale vingesus.

Turen starter på cykel fra Hotel Nyborg Strand kl. 10.00, hvor hotellet stiller frisk-pumpede og nypudsende cykler til rådighed for alle.

I roligt tempo cykler vi til Nyborg Slot og får en ca. 1,5 times rundvisning omkring slottet og i byen. Hør om slottes store igangværende renovering og rejsen mod at blive en del af UNESCO's Verdensarvsliste. 

Kom med på en tur rundt i den gamle Kongeby og hør fortællingerne om nogle af de spændende ting, som har præget byen i århundreder. 

Nyborgs historie går tilbage til den sene middelalder og omtales for første gang i år 1202. Byens betydning har været tæt knyttet til den vigtige placering ved vandet, og byen voksede op som et trafik- og handelsknudepunkt og fik købstadsrettigheder i 1271.
Nyborg er en af de mange borgbyer, der voksede frem i Valdemarstiden (1150-1250).

På turen får du fortællingen om Nyborgs udvikling fra middelalderens købstad til den moderne by. Vi kommer også forbi de gamle huse, der er opført efter branden i 1797.

Efter turen, og inden vi spænder cykelskoene igen, spiser vi frokost på en restaurant i Nyborg.

Vi glæder os til at tage dig med på tur gennem Nyborg.

Har du spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ledsagertur eller andet til  repræsentantskabsmødet, så er Karen klar til at hjælpe dig 👇

Karen B. Andersen
Karen B. Andersen
IT- og ledelsessupporter