Skal din forening bruge hjælp, sparring og inspiration til markedsføringen af jeres aktiviteter? Så er kommunikationsafdelingen i Dansk Firmaidræt klar til at hjælpe.

Vi tilbyder rådgivning og vejledning til dig og din forening om, hvordan I internt og eksternt markedsfører aktiviteter, events og projekter på relevante kommunikationsflader.

Vi kan bl.a. hjælpe din forening med:

• Trykte og digitale materialer (fx sæsonflyer, plakat for et event, sæsonannonce, materiale til info-skærme, mm.)
• Synlighedsmaterialer (fx bannere, roll ups, mm.)
• Sparring om lokal kommunikation og markedsføring
• Hjælp til Facebook
• Hjemmesidetjek – gode råd til foreningen hjemmeside.

Digitale og trykte materialer

Vi hjælper gerne din forening med at producere digitale og trykte informations- og markedsføringsmaterialer. Det kan være plakater til at hænge op på byens opslagstavler, roll ups og bannere til at synliggøre foreningen eller tryksager, I ønsker at dele eller sende ud til nye potentielle medlemmer.

Gratis service - book i god tid

Det er gratis for foreninger under Dansk Firmaidræt at få denne hjælp. Det gælder både rådgivning, tekstarbejde, layout og grafisk opsætning af materialerne.

Ønsker din forening hjælp materialeproduktion, så bestil materialerne her, da der typisk er op til 12 dages leveringstid på opgaverne.
Vores hjælp er gratis, men foreningen skal selv betale udgifter til evt. at få trykt eller printet skriftlige materialer.

Ønsker din forening sparring og rådgivning om arbejdet med kommunikation og markedsføring generelt i foreningen? Så kontakt os i kommunikationsafdelingen på kommunikation@firmaidraet.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi er klar til at hjælpe din forening med kommunikation og markedsføring

Maja Cecilie Møller
Maja Cecilie Møller
Studentermedhjælper
Lisa Bjerre Slothuus
Lisa Bjerre Slothuus
Kommunikationskonsulent
Thomas Landtved-Holm
Thomas Landtved-Holm
Kommunikationskonsulent
Rikke Mortensen
Rikke Mortensen
Kommunikationskonsulent