Din forening kan få hjælp til at få lavet forskellige typer af markedsføringsmaterialer. Det kan være: 

  • nye materialer om foreningens aktiviteter og events
  • opdatering af eksisterende markedsføringsmaterialer (fx sæsonens faste flyer om jeres udendørs fodbold, der skal rettes med fx. dato, tid og pris)
  • nye generelle markedsførings- og synlighedsmaterialer for foreningen (fx roll ups, en generel foreningsfolder målrettet lokale arbejdspladser og lignende). 

Det er gratis for foreninger under Dansk Firmaidræt at få hjælp til markedsføringsmaterialer, men foreningen skal selv betale udgifter til evt. at få trykt eller printet skriftlige materialer.

Vi gør dig venligst opmærksom på, at der er op til 12 dages leveringstid på vores bud på markedsføringsmaterialerne. Kontaktpersonen for opgaven modtager en mail med en kopi af bestillingen, når den er sendt afsted.

Klik herover og udfyld det bestillingsskema for den slags markedsføringsmaterialer, din forening skal have hjælp til - vi glæder os til at modtage din bestilling.

Har din forening brug for rådgivning, sparring eller anden anden hjælp til jeres markedsføring og kommunikation? Så send os en mail om det på: kommunikation@firmaidraet.dk.