Priser på foreningssystemer

(Priserne er pr. år)

Abonnement på F-CMS kr. 2.500,-
Abonnement på F-SHOP sammen med F-CMS kr. 3.500,-
Abonnement på F-shop sammen med F-CMS og Stævneplanner kr. 4.000,- 
F-SHOP uden F-CMS kr. 2.500,-
Abonnement på Stævneplanner alene kr. 995,-

Tilvalg til F-CMS

Nyhedsbreve

Hvis din forening ønsker at sende nyhedsbreve ud i forbindelse med F-CMS, anbefaler forbundet, at der købes et abonnement til Campaign Monitor. Det koster ca. 65 kr. om måneden. Se aktuel pris og læs mere her

Hvis foreningen vælger at bruge Campaign Monitor, supporterer forbundet med opsætning, så der kan tilmeldes nyhedsbreve på din forenings hjemmeside.

Quickpay -tilvalg til ForeningsSHOP

Hvis foreningen ønsker at give brugerne mulighed for at betale med kreditkort, skal I indgå en aftale om brug af Quickpay som betalingsgateway. Forbundet har en reseller-aftale med Quickpay, hvilket medfører, at foreningerne kan abonnere på Quickpay gennem forbundet. Udgiften for Quickpay er gebyrbaseret og betales af den enkelte forening.

Desuden skal I indgå en aftale med kortindløser, og denne aftale indgås med NETS, som er den organisation, der kan indgå aftale om Dankort.

Aftalen med Nets koster kr. 1250 i oprettelse og et abonnement pr. år på kr. 1.000. Dette abonnement afregnes direkte fra NETS.

Vi anbefaler desuden, at foreningen også bestiller en aftale om internationale kort - mindst Mastercard og VISA, da disse korttyper er populære.

Forbundet har indgået en aftale med NETS, således at der opnås rabat ved bestilling gennem forbundet. Kontakt ts@firmaidraet.dk for mere information.

Der er også mulighed for at tilkøbe "MobilePay Online" til brug i betalingsvinduet. Prisen for dette er 49,- kr. pr. måned samt 1,- kr. pr. transaktion (køb).
Muligheden forudsætter en aktiv NETS forretningsaftale - det er således et tilkøb, hvis man i forvejen modtager kortbetaling jævnfør ovenstående afsnit.

Vi anbefaler tilkøbet af MobilePay Online, da det letter købet for kunderne.

Kontakt forbundet for aktivering af aftale med MobilePay.

Abonnementsafregning

Forbundet fakturerer jer én gang om året (i november), og pengene bidrager til at dække drift, udvikling og support af systemet.

I kan søge tilskud efter gældende retningslinjer til første års investering. Prisen evalueres løbende i IT-gruppen, og kan ændres med et års varsel.