Bo Ravn Bertelsen
Bo Ravn Bertelsen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Bo er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Esbjerg, Sønderborg, Grindsted, Bramming ,Vejen og Aktiv Fritid i Glejbjerg – samt Landskredsen og Kriminalforsorgens idrætsforbund. Bos primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Bo er også passioneret omkring vores samarbejde med fagforeninger samt at skabe bevægelse på ungdomsuddannelserne; to områder han er medansvarlig for. Bo arbejder ligeledes med de foreningsjuridiske forhold både på forenings- og forbundsplan. Bo er ansvarlig for forbundets uddannelseskoncept og en af vores mest erfarne proceskonsulenter samt undervisere på vores uddannelser.
Brian York
Brian York
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Brian er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Aarhus, Ikast, Grenaa, Viborg, Ebeltoft, Odder, Herning og Silkeborg – samt for Dansk Levnedsmiddel Idrætsforbund. Brians primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Brian er også ansvarlig for vores indsats med åbne stævner, der skaber sammenhængskraft og sammenhold – særligt Firmaidræt Open.
Carsten Hansen
Carsten Hansen
udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Carsten er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Tønder, Aabenraa, Haderslev, Nyborg, Svendborg, Ærø, Faaborg samt Vest-, Nord- og Højfyn. Carstens primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Carsten er også ansvarlig for vores stævneafvikling rettet mod ungdomsuddannelserne.
Dan Regnar Hansen
Dan Regnar Hansen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Dan udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Odense, Fredericia, Kolding, Vejle, Grindsted, Hedensted, Vamdrup og Middelfart – samt for SKAT Fritid og Idræt. Dans primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Dan er også passioneret om – og ansvarlig for – Kollegagolf.
Klaus Almind
Klaus Almind
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Klaus er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Morsø, Ringkøbing, Skanderborg, Horsens, Thisted, Ry, Struer, Holstebro, Lemvig og Skive – samt for Dansk Motions Forbund. Klaus primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Klaus er ansvarlig for at udvikle og styrke vores holdspil og -aktiviteter i samspil med foreningerne. Klaus er en af vores mest erfarne undervisere på vores uddannelser.
Lars Graversen
Lars Graversen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Lars er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Sorø, Nakskov, Næstved, Guldborgssund, Vordingborg, Maribo, Køge og Faxe, samt for Dansk Politiidrætsforbund. Lars’ primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Lars er ansvarlig for rådgivning af alle vores foreninger i forhold til skydeaktiviteter.
Mette V. Schmidt
Mette V. Schmidt
Projektleder
Ansvarsområder
Mette er projektleder på Firmaidrættens Zoner - et landsdækkende projekt, der handler om at styrke de lokale firmaidrætsforeninger og lokalområder gennem stærke partnerskaber. Mette har ansvaret for, at der over hele landet ses nye muligheder for at udvikle firmaidrætten lokalt- og at de muligheder virkeliggøres gennem meningsfulde samarbejder. Zonerne er et energicentrum for fællesskab og fysisk aktivitet, der både trækker områdets kolleger til og som sender energien ud på de lokale arbejdspladser. Mette er en erfaren proceskonsulent og kommunikatør og står også for den overordnede kommunikation om projektet.
Morten Andersen
Morten Andersen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Morten er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Aalborg, Pandrup, Sæby, Brønderslev, Frederikshavn, Hirtshals, Hjørring og Hobro, Randers – samt for Coop Alliancen, Postens Idræts- og Fritidsforbund samt Kommunernes Fritids- og Idrætsforbund. Mortens primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Morten er også ansvarlig for vores samarbejde med fagforeningerne, og så er han en del af Arbejdspladsernes Motionsdag-teamet.
Steen Sulstad Pedersen
Steen Sulstad Pedersen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Steen er udviklingskonsulent og ansvarlig for vores indsats med motionsevents, hvor vi hvert år bevæger og giver tusindvis mænd og kvinder gode oplevelser med motion og sammenhold. Steen er ansvarlig for nye trends og videreudvikling af events med et særligt fokus på at opkvalificere vores lokale firmaidrætsforeninger, så de med tiden kan løse opgaven selv. Steen er kontaktperson for generelle henvendelser ift. Mænds Motionsdag, Kvindernes Motionsdag, Xtreme Mandehørm og Bike & Run Stafetten. Steen er kontaktperson ift. Tour De France fanzone "Cirkuspladsen" Nyborg.
Lene Wiehe
Lene Wiehe
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Lene er udviklingskonsulent i kommunerne Ringsted, Slagelse, Holbæk, Kalundborg og Odsherred. Lenes opgaver er primært udvikling i samarbejde med de allerede etablerede Firmaidrætsforeninger i disse kommuner og også at hjælpe nye foreninger på vej. Lene har også kontakt til arbejdspladser – både de private og offentlige – indenfor bl.a. kollegamotion, Tæl Skridt, Arbejdspladsernes Motionsdag og andre af Dansk Firmaidræts events og aktiviteter med det mål at hjælpe arbejdspladserne til en aktiv hverdag på jobbet. Endvidere er Lene en del af udviklingsgruppen Team Frivillig, hvor vi sætter fokus på nye muligheder indenfor frivillighed både i vores Firmaidrætsforeninger og på arbejdspladser.
Isabelle Ottesen
Isabelle Ottesen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Isabelle er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Hillerød, Helsingør, Frederiksværk, Storkøbenhavn, København, Jernbanefritid samt Dansk Hospitalsidræt. Isabelles primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; hun hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber.