Bo Ravn Bertelsen
Bo Ravn Bertelsen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Bo er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Esbjerg, Haderslev, Sønderborg, Tønder, Aabenraa, Bramming, Horsens, Grindsted og Vejen – samt Aktiv Fritid i Glejbjerg. Bos primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Bo er også passioneret omkring vores samarbejde med fagforeninger samt at skabe bevægelse på ungdomsuddannelserne; to områder han er medansvarlig for. Bo er ansvarlig for forbundets uddannelseskoncept og en af vores mest erfarne proceskonsulenter samt undervisere på vores uddannelser.
Brian York
Brian York
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Brian er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Aarhus, Ikast, Grenaa, Viborg, Ebeltoft, Odder, Herning og Silkeborg – samt for Dansk Levnedsmiddel Idrætsforbund. Brians primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Brian er også ansvarlig for vores indsats med åbne stævner, der skaber sammenhængskraft og sammenhold – særligt Firmaidræt Open. Brian er ansvarlig for vores indsatser omkring tilknytning af praktikanter og samarbejde med deres uddannelsesinstitutioner.
Carsten Hansen
Carsten Hansen
udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Carsten er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Nyborg, Svendborg, Ærø, Faaborg samt Vest-, Nord- og Højfyn. Carstens primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Carsten er også ansvarlig for vores stævneafvikling rettet mod ungdomsuddannelserne.
Dan Regnar Hansen
Dan Regnar Hansen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Dan udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Odense, Fredericia, Kolding, Vejle, Hedensted, Vamdrup og Middelfart – samt for SKAT Fritid og Idræt. Dans primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Dan er også passioneret om – og ansvarlig for – Kollegagolf.
Klaus Almind
Klaus Almind
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Klaus er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Morsø, Ringkøbing, Skanderborg, Thisted, Ry, Struer, Holstebro, Lemvig og Skive – samt for Dansk Motions Forbund. Klaus primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Klaus er ansvarlig for at udvikle og styrke vores holdspil og -aktiviteter i samspil med foreningerne. Klaus er en af vores mest erfarne undervisere på vores uddannelser.
Lars Graversen
Lars Graversen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Lars er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Sorø, Nakskov, Næstved, Guldborgssund, Vordingborg, Maribo, Køge og Faxe, samt for Dansk Politiidrætsforbund. Lars’ primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Lars er ansvarlig for rådgivning af alle vores foreninger i forhold til skydeaktiviteter. Lars er ligeledes ansvarlig for firmaidrættens puljer, hvor der hvert år udloddes midler til forskellige formål.
Mette V. Schmidt
Mette V. Schmidt
Projektleder
Ansvarsområder
Mette er projektleder på Firmaidrættens Zoner - et landsdækkende projekt, der handler om at styrke de lokale firmaidrætsforeninger og lokalområder gennem stærke partnerskaber. Mette har ansvaret for, at der over hele landet ses nye muligheder for at udvikle firmaidrætten lokalt- og at de muligheder virkeliggøres gennem meningsfulde samarbejder. Zonerne er et energicentrum for fællesskab og fysisk aktivitet, der både trækker områdets kolleger til og som sender energien ud på de lokale arbejdspladser. Mette er en erfaren proceskonsulent og kommunikatør og står også for den overordnede kommunikation om projektet.
Morten Andersen
Morten Andersen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Morten er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Aalborg, Pandrup, Sæby, Brønderslev, Frederikshavn, Hirtshals, Hjørring og Hobro, Randers – samt for Coop Alliancen, Postens Idræts- og Fritidsforbund samt Kommunernes Fritids- og Idrætsforbund. Mortens primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Morten er også ansvarlig for vores samarbejde med fagforeningerne, og så er han en del af Arbejdspladsernes Motionsdag-teamet.
Rikke Line Klockars-Jensen
Rikke Line Klockars-Jensen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Rikke Line er projektleder for Arbejdspladsernes Motionsuge og udviklingskonsulent for foreninger i Region Hovedstaden samt for landsforeningerne Dansk Hospitalsidræt og JernbaneFritid. Arbejdsområder: foreningsudvikling fx værdiskabende bestyrelsesarbejde, fundraising, organisering af frivillighed, strategiarbejde, partnerskaber, medlemsregistrering m.m. Rikke Line arbejder også med Fremtidens medlemsformer, FN´s verdensmål og er erfaren proceskonsulent og underviser på firmaidrættens uddannelser.
Steen Sulstad Pedersen
Steen Sulstad Pedersen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Steen er udviklingskonsulent og ansvarlig for vores indsats med motionsevents, hvor vi hvert år bevæger og giver tusindvis mænd og kvinder gode oplevelser med motion og sammenhold. Steen er ansvarlig for nye trends og videreudvikling af events med et særligt fokus på at opkvalificere vores lokale firmaidrætsforeninger, så de med tiden kan løse opgaven selv. Steen er kontaktperson for generelle henvendelser ift. Mænds Motionsdag, Kvindernes Motionsdag, Xtreme Mandehørm og Bike & Run Stafetten. Steen er kontaktperson ift. Tour De France fanzone "Cirkuspladsen" Nyborg. Steen er desuden konsulent med tilknytning til firmaidrætsforeningerne i Slagelse Kommune (Slagelse, Korsør og Skælskør).