Jan Knudsen
Jan Knudsen
Direktør
Ansvarsområder
Jan er direktør for Dansk Firmaidrætsforbunds firmaidrætsafdeling. Jans primære arbejdsområder er ledelse og rådgivning, strategi- og organisationsudvikling, budgetudarbejdelse og -opfølgning samt netværks- og partnerskabsdannelse.
Bo Ravn Bertelsen
Bo Ravn Bertelsen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Bo er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Esbjerg, Haderslev, Sønderborg, Tønder, Aabenraa, Bramming, Horsens, Grindsted og Vejen – samt Aktiv Fritid i Glejbjerg. Bos primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Bo er også passioneret omkring vores samarbejde med fagforeninger samt at skabe bevægelse på ungdomsuddannelserne; to områder han er medansvarlig for. Bo er ansvarlig for forbundets uddannelseskoncept og en af vores mest erfarne proceskonsulenter samt undervisere på vores uddannelser.
Brian York
Brian York
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Brian er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Aarhus, Ikast, Grenaa, Viborg, Ebeltoft, Odder, Herning og Silkeborg – samt for Dansk Levnedsmiddel Idrætsforbund og Postens Idræts- og Fritidsforbund. Brians primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Brian er også ansvarlig for vores indsats med åbne stævner, der skaber sammenhængskraft og sammenhold – særligt Firmaidræt Open. Brian er ansvarlig for vores indsatser omkring tilknytning af praktikanter og samarbejde med deres uddannelsesinstitutioner.
Carsten Hansen
Carsten Hansen
udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Carsten er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Nyborg, Svendborg, Ærø, Faaborg samt Vest-, Nord- og Højfyn. Carstens primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Carsten er også ansvarlig for vores stævneafvikling rettet mod ungdomsuddannelserne.
Dan Regnar Hansen
Dan Regnar Hansen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Dan udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Odense, Fredericia, Kolding, Vejle, Hedensted, Vamdrup og Middelfart – samt for SKAT Fritid og Idræt. Dans primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Dan er også passioneret om – og ansvarlig for – Kollegagolf.
Klaus Almind
Klaus Almind
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Klaus er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Morsø, Ringkøbing, Skanderborg, Thisted, Ry, Struer, Holstebro, Lemvig og Skive – samt for Dansk Motions Forbund. Klaus primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Klaus er ansvarlig for at udvikle og styrke vores holdspil og -aktiviteter i samspil med foreningerne. Klaus er en af vores mest erfarne undervisere på vores uddannelser.
Lars Graversen
Lars Graversen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Lars er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Sorø, Nakskov, Næstved, Guldborgssund, Vordingborg, Maribo og Faxe. Lars’ primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Lars er også medansvarlig for vores indsats med motionsevents, hvor vi hvert år bevæger og giver tusindvis mænd og kvinder gode oplevelser med motion og sammenhold.
Mette V. Schmidt
Mette V. Schmidt
Projektleder
Ansvarsområder
Mette er projektleder på Firmaidrættens Zoner - et landsdækkende projekt, der handler om at styrke de lokale firmaidrætsforeninger og lokalområder gennem stærke partnerskaber. Mette har ansvaret for, at der over hele landet ses nye muligheder for at udvikle firmaidrætten lokalt- og at de muligheder virkeliggøres gennem meningsfulde samarbejder. Zonerne er et energicentrum for fællesskab og fysisk aktivitet, der både trækker områdets kolleger til og som sender energien ud på de lokale arbejdspladser. Mette er en erfaren proceskonsulent og kommunikatør og står også for den overordnede kommunikation om projektet.
Michael Filtenborg
Michael Filtenborg
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Michael er udviklingskonsulent og ansvarlig for vores Aktivitetsdage og vores indsats på ungdomsuddannelserne, hvor vi inspirerer og bevæger medarbejdere i hele landet. Michael er også projektleder for vores signaturprojekt Arbejdspladsernes Motionsdag, hvor han bl.a. udvikler sjove aktiviteter, der inspirerer landets arbejdspladser til mere kollegamotion og firmaidræt. Michael kommer også direkte ud til arbejdspladserne med inspirerende og motiverende foredrag samt aktivitetsdage. Michael er en af vores mest erfarne undervisere på vores uddannelser.
Morten Andersen
Morten Andersen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Morten er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: Aalborg, Pandrup, Sæby, Brønderslev, Frederikshavn, Hirtshals, Hjørring og Hobro, Randers – samt for Coop Alliancen og Kommunernes Fritids- og Idrætsforbund. Mortens primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; han hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Morten er også ansvarlig for vores samarbejde med fagforeningerne.
Rikke Line Klockars-Jensen
Rikke Line Klockars-Jensen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Rikke Line er udviklingskonsulent for foreninger i byerne: København, Frederiksværk, Helsingør, Hillerød og Roskilde samt for Dansk Hospitalsidræt og JernbaneFritid. Rikke Lines primære opgave er at støtte foreningerne i at styrke den lokale firmaidræt; hun hjælper foreningerne med at udvikle nuværende aktiviteter – og igangsætte nye – båret af frivillighed og med fokus på fællesskaber. Rikke Line arbejder også passioneret med at styrke den lokale firmaidræt via lokale, effektfulde netværk og partnerskaber. Rikke Line er en af vores mest erfarne proceskonsulenter samt undervisere på vores uddannelser.
Steen Sulstad Pedersen
Steen Sulstad Pedersen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Steen er udviklingskonsulent og ansvarlig for vores indsats med motionsevents, hvor vi hvert år bevæger og giver tusindvis mænd og kvinder gode oplevelser med motion og sammenhold. Steen er ansvarlig for nye trends og videreudvikling af events med et særligt fokus på at opkvalificere vores lokale firmaidrætsforeninger, så de med tiden kan løse opgaven selv. Steen er kontaktperson for generelle henvendelser ift. Mænds Motionsdag, Kvindernes Motionsdag, Xtreme Mandehørm og Bike & Run Stafetten. Steen er desuden konsulent med tilknytning til firmaidrætsforeningerne i Slagelse Kommune (Slagelse, Korsør og Skælskør).
Lars Fjeldsø
Lars Fjeldsø
Administrativ medarbejder
Ansvarsområder
Lars er administrativ medarbejder og har snor i al administration og logistik ved vores events Xtreme Mandehørm, Mænds Motionsdag og Bike & Run Stafetten. Lars har helt tjek på Medlemsindberetning, som han hvert år er ansvarlig for. Og så løser Lars også en lang række praktiske opgaver på vores kontor og lager.
Nete Lindholm
Nete Lindholm
Sekretær
Ansvarsområder
Nete styrer alle administrative opgaver, når det kommer til vores holdspil og -aktiviteter som Kollegagolf samt vores åbne stævner som Firmaidræt Open, med sikker hånd. Nete hjælper også med administrative opgaver vedrørende Xtreme Mandehørm. Nete holder styr på arbejdet med firmaidrættens puljer, og så er hun ansvarlig for turneringerne i Internetskydning. Nete er også HK-kollegernes værdsatte tillidsrepræsentant.