Bo Ravn Bertelsen
Bo Ravn Bertelsen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Bo er Udviklingskonsulent for følgende foreninger i byerne: Esbjerg, Grindsted, Glejbjerg, Bramming, Vejen, Tønder, Aabenraa, Sønderborg og Haderslev. Udviklingskonsulentens primære opgave er at understøtte udviklingen af Lokal Styrket Firmaidræt i relation til vores strategi ”Et sjovere Danmark i bevægelse”. Fokus er at styrke nuværende eller støtte op om igangsætning af firmaidrætsaktiviteter og events med fokus på fællesskaber samt båret af frivillighed.
Brian York
Brian York
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Brian er ansvarlig for Firmaidræt Open. Derudover er Brian Udviklingskonsulent for følgende foreninger i byerne: Herning, Grenå, Aarhus, Odder, Viborg, Ikast - Brande og Silkeborg. Udviklingskonsulentens primære opgave er at understøtte udviklingen af Lokal Styrket Firmaidræt i relation til vores strategi ”Et sjovere Danmark i bevægelse”. Fokus er at styrke nuværende eller støtte op om igangsætning af firmaidrætsaktiviteter og events med fokus på fællesskaber samt båret af frivillighed.
Camilla Jørgensen
Camilla Jørgensen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Camilla er Udviklingskonsulent for følgende foreninger i byerne: Hobro, Randers, Horsens, Ebeltoft, Ringkøbing, Skanderborg og Hedensted. Udviklingskonsulentens primære opgave er at understøtte udviklingen af Lokal Styrket Firmaidræt i relation til vores strategi ”Et sjovere Danmark i bevægelse”. Fokus er at styrke nuværende eller støtte op om igangsætning af firmaidrætsaktiviteter og events med fokus på fællesskaber samt båret af frivillighed.
Carsten Hansen
Carsten Hansen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Carsten arbejder med ES Cup. Derudover er Carsten Udviklingskonsulent for følgende foreninger: Nordfyn, Vestfyn, Faaborg, Nyborg, Svendborg og Ærø. Udviklingskonsulentens primære opgave er at understøtte udviklingen af Lokal Styrket Firmaidræt i relation til vores strategi ”Et sjovere Danmark i bevægelse”. Fokus er at styrke nuværende eller støtte op om igangsætning af firmaidrætsaktiviteter og events med fokus på fællesskaber samt båret af frivillighed..
Dan Regnar Hansen
Dan Regnar Hansen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Dan arbejder som projektleder på ”Rigtige Mænd” projektet. Derudover er Dan Udviklingskonsulent for følgende foreninger i byerne: Odense, Vejle, Fredericia, Kolding, Vamdrup og Middelfart. Udviklingskonsulentens primære opgave er at understøtte udviklingen af Lokal Styrket Firmaidræt i relation til vores strategi ”Et sjovere Danmark i bevægelse”. Fokus er at styrke nuværende eller støtte op om igangsætning af firmaidrætsaktiviteter og events med fokus på fællesskaber samt båret af frivillighed.
Jan Knudsen
Jan Knudsen
Direktør
Ansvarsområder
Jan er direktør for Dansk Firmaidrætsforbunds Idræt-, motion- og sundhedsafdeling. Hans primære arbejdsområder er ledelse og rådgivning samt strategi- og organisationsudvikling.
Michael Filtenborg
Michael Filtenborg
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Michael arbejder med firmaidrættens sundhedskoncepter til virksomheder – bl.a. aktivitetsdage, Sundhedseksperimentarier, sundhedscafeer og sundhedstjek. Desuden er Michael projektleder for ”I Form til Fremtiden”-projektet.
Nete Lindholm
Nete Lindholm
Sekretær
Ansvarsområder
Nete arbejder med eventen Firmaidræt Open, hvor hun koordinerer opgaverne med arrangementet fra start til slut – bl.a. indbydelse, tilmelding, program, evaluering og servicering af deltagere og arrangørforeninger. Hun er desuden ansvarlig for turneringerne i internetskydning. Derudover arbejder Nete med Firmaidrættens puljer og administrative opgaver i forhold til indsatsområdet ”Foreninger i bevægelse”. Desuden er Nete HK'ernes tillidsrepræsentant.
Rikke Line Klockars-Jensen
Rikke Line Klockars-Jensen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Rikke Line er ansvarlig for forbundets sundhedskurser og foredrag, som skræddersys til virksomhederne. Derudover er hun ansvarlig for Arbejdspladsernes motionsdag og konsulent på SundhedsCertificeringer i den østlige del af landet.
Sannie Kalkerup
Sannie Kalkerup
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Sannie arbejder som foreningskonsulent i Landsdel Øst. Sannie er ansvarlig for foreningssupport, lederkurser og -seminarer, fleksible foreningsudviklingsforløb, rollemodel-indsatsen samt opsøgende kontakt til foreningerne.
Steen Sulstad Pedersen
Steen Sulstad Pedersen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Steen arbejder med firmaidrættens motionsevents – bl.a. Xtreme Mandehørm, Bike & Run Stafetten og Rigtige Mænd Løbet. Derudover er Steen ansvarlig for friluftsaktiviteter, mountainbike, kickbike, gps-motion samt vandsport. Steen er teamkoordinator for indsatsområdet ”Events med puls og fællesskab”.
Torben Laursen
Torben Laursen
Specialkonsulent
Ansvarsområder
Torben er leder af foreningsafdelingen. Derudover er han sagsbehandler på låneansøgninger, forbundets repræsentant i samarbejdsudvalgene vedrørende antidoping, folkeoplysning og pædofili. Torben er desuden tilknyttet foreningsudvalget og appeludvalget samt yder rådgivning vedrørende kontraktforhold, forsikring og skat. Torben er teamkoordinator for indsatsområdet ”Foreninger i bevægelse”.
Morten Andersen
Morten Andersen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Morten er Udviklingskonsulent for følgende foreninger i byerne: Hirtshals, Hjørring, Frederikshavn, Sæby, Brønderslev, Pandrup og Aalborg. Udviklingskonsulentens primære opgave er at understøtte udviklingen af Lokal Styrket Firmaidræt i relation til vores strategi ”Et sjovere Danmark i bevægelse”. Fokus er at styrke nuværende eller støtte op om igangsætning af firmaidrætsaktiviteter og events med fokus på fællesskaber samt båret af frivillighed.
Lars Graversen
Lars Graversen
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Lars er Udviklingskonsulent for følgende foreninger i byerne: Næstved, Fakse, Vordingborg, Guldborgsund, Nakskov, Maribo og Sorø. Udviklingskonsulentens primære opgave er at understøtte udviklingen af Lokal Styrket Firmaidræt i relation til vores strategi ”Et sjovere Danmark i bevægelse”. Fokus er at styrke nuværende eller støtte op om igangsætning af firmaidrætsaktiviteter og events med fokus på fællesskaber samt båret af frivillighed.
Klaus Almind
Klaus Almind
Udviklingskonsulent
Ansvarsområder
Klaus er Udviklingskonsulent for følgende foreninger i byerne: Thisted, Morsø, Lemvig, Skive, Struer, Holstebro og Ry. Udviklingskonsulentens primære opgave er at understøtte udviklingen af Lokal Styrket Firmaidræt i relation til vores strategi ”Et sjovere Danmark i bevægelse”. Fokus er at styrke nuværende eller støtte op om igangsætning af firmaidrætsaktiviteter og events med fokus på fællesskaber samt båret af frivillighed.
Lars Fjeldsø
Lars Fjeldsø
Administrativ medarbejder
Ansvarsområder
Lars arbejder med administration, logistik og statistik på en række af Dansk Firmaidrætsforbunds kampagner og events - Bike & Run stafetten og Rigtige Mænd. Han løser derudover en række administrative opgaver for afdelingen Medlemsregistrering, Erhvervsskole elevregistrering og er matrix-chef i forhold til foreningsbesøg samt står for praktiske opgaver vedrørende diverse lagerrum.