Kom og få en anderledes fed løbeoplevelse - terrænløb med forhindringer i mørket omkring Nørresundby Kridtgrav. På med pandelampen og prøv kræfter med en kuperet rute med lyseffekter, ild og farver.

Synes du ligesom os, at tiden til Xtreme Mandehørm til oktober er alt for lang, så har vi her et helt nyt oplevelsesløb til dig. Den 29. april lyser vi terrænet op til Xtreme Mandehørm Dark Edition, som er et aften/mørke løb i Kridtgraven ved Nørresundby Idrætscenter.

Du kommer til at gi`den gas omkring og i Kridtegraven ved Nørresundby Idrætscenter, på stier og off track i buldrende mørke. Her vil de blafrende fakler vise vej for jer seje mandfolk, som tager udfordringen op.

På ruten vil du blive blive mødt af forskellige naturlige og byggede forhindringer, så din løbetur bliver en varieret udfordring. Med pandelamper og knæklys skal der tilbagelægges ca. 5 km i bælgmørke. Den smalle rute omkring Kridtgraven bliver synlig, når forskelligt lys viser vejen. Lys, ild og farver vil fylde Kridtgraven, blandet med grin, støn og råb. 

 

Nyt om Xtreme Mandehørm direkte i din indbakke

Kontakt den lokale Alfahan

Har du spørgsmål til Xtreme Mandehørm Dark Edition Aalborg, kan du kontakte den lokale Alfahan på mail: info@aalborgfirmaidraet.dk