AFLYSNING AF XTREME MANDEHØRM, ODENSE

Vi må med stor beklagelse aflyse Xtreme Mandehørm Odense 2020.

Vi har gennem hele Coronatiden arbejdet intenst på at tilpasse vores løbs set-up til de gældende Covid-19 retningslinjer, så vi kunne afvikle Xtreme Mandehørm på en sikker måde for både deltagere og frivillige hjælpere. Desværre er forsamlingsantallet ikke blevet øget tilstrækkeligt til, at vi kan afvikle løbet på fornuftig vis og med den sædvanlige fede mandehørmsstemning.

Vi vender stærkt tilbage i 2021 med endnu mere mandehørm, mudder og action! 

Læs mere om løbet herunder👇

Tag udfordringen op til Xtreme Mandehørm i Odense

 Så er det med at få skruet dig ned i kondiskoene og få snøret dem godt, for den 19. september 2020 sætter vi i gang til årets fedeste event Xtreme Mandehørm.

Tag udfordringen op på en 8 kilometerrute. Når startskuddet lyder til årets Xtreme Mandehørm i Odense, vil der møde dig en oplevelse, du ikke sådan lige glemmer.
Igen i år byder ruten på alt det bedste fra den fynske natur. Du kommer til at krybe, kravle, rulle og trække dig igennem årets rute, men for at det hele ikke skal blive for jordnært, har vi også sørget for, at du mærker suset under dig.

Er du bange for, at du ikke får vand nok under løbet, så kan vi berolige dig med, at du nok skal få rigeligt med vand og savner du lidt wellness, har vi sørget for rigelige med mudderbade.

Husk: du er først i mål, når du passerer målstregen.

Vel mødt til Xtreme Mandehørm – en dag, du husker længe!

Læs mere

De praktiske detaljer

Ved deltagelse i Xtreme Mandehørm RunOnly, skal du være fyldt 15 år på løbsdagen. Deltagelse sker på eget ansvar.

Hold eller individuel konkurrence
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet, der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle konkurrence.

Hvis I er flere hold eller individuelle løbere, som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jeg i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe.

Vindergruppe

Den individuelle- og holdkonkurrencen kan kun vindes fra VINDERGRUPPEN, som er gruppe 3 i Odense. Opgiv din seneste 10 km tid, og hvis du er blandt de 50 - 75 hurtigste, får du og dit hold startnummer til vindergruppen i forbindelse med seedningen i september måned.

Går du ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid, så skriver du blot den ønskede startgruppe – gruppe 2 – 6.

Lodtrækningspræmier
Alle løbere deltager i lodtrækning om en række fede præmier fra vores samarbejdspartnere - Løberen, Adidas, Club La Santa m.fl.

Betaling
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig. Betaling er bindende og refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ændringer undervejs
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding, kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in. 


Dit startnummer, chip og FAQ-liste
Du får udleveret dit startnummer, løbspose og T-shirt på løbsdagen i løbssekretariatet. Så kom i god tid før du skal løbe.
Du vil få tilsendt en e-mail inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer du har fået.

 

 

 

Med i løbspakken for 350 kr.
  • Deltagelse i Danmarks største og sjoveste mandeløb
  • Billeder af dig og dit hold fra ruten
  • Energibar ved målstregen
  • Masser af fede lodtrækningspræmier
  • Lækre produkter fra vores sponsorer
  • En fed Xtreme Mandehørm-medalje
  • Frygteligt ømme stænger

Nyt om Xtreme Mandehørm direkte i din indbakke

Kontakt den lokale Alfahan

Har du spørgsmål til Xtreme Mandehørm i Odense, kan du kontakte den lokale Alfahan:


Kristian Hammerum

Tlf: 29 80 80 44

E-mail: crew@firmaidraet-odense.dk

Tak til løbets hovedsponsorer

Det er vigtigt at komme i gang med kollegamotionen – også med de restriktioner, som coronakrisen sætter. Vi er klar til at hjælpe med gode og konkrete idéer! Ring til os på 46473100 eller skriv til os her, og vi ringer dig op.