AFLYSNING AF XTREME MANDEHØRM, HILLERØD

Vi må med stor beklagelse aflyse Xtreme Mandehørm Hillerød 2020.

Vi har gennem hele Coronatiden arbejdet intenst på at tilpasse vores løbs set-up til de gældende Covid-19 retningslinjer, så vi kunne afvikle Xtreme Mandehørm på en sikker måde for både deltagere og frivillige hjælpere. Desværre er forsamlingsantallet ikke blevet øget tilstrækkeligt til, at vi kan afvikle løbet på fornuftig vis og med den sædvanlige fede mandehørmsstemning.

Vi vender stærkt tilbage i 2021 med endnu mere mandehørm, mudder og action! 

Læs mere om løbet herunder👇

Tag udfordringen op til Xtreme Mandehørm i Hillerød

SHIT- det kan du være helt sikker på, når startskuddet lyder kl. 10.00. Så er du på vej ud i noget rigtigt møg. En masse højdemeter og et adrenalin-kick venter forude. Start bare træningen nu, hvis du ikke vil trampes ned bagfra af feltets øvrige frådende muddermotionister!

Det er årets vildeste, sejeste og sjoveste mudderløb. Du skal være forberedt på ca 10 km, der vil føles son om de aldrig får ende. Ruten er ubarmhjertig, placeret i et kuperet terræn omkring Selskov og Gadevangsskoven. En dag i det grønne - du husker - længe efter ømheden i kroppen har fortaget sig - det er den ultimative manddomsprøve.

Efter løbet har du mulighed for at hygge dig sammen med gutterne med øl, mad m.m. til DJ-musik på festpladsen. 

Jo før du tilmelder dig, jo billigere er billetten.

Indtil 1 . marts 2019
Løbet 375,00 kr.
T-Shirt 100,00 kr.

1. marts - 1. juni
Løbet 425,00 kr.
T-Shirt 100,00 kr.

1. juni -->
Løbet 475,00 kr.
T-Shirt 100,00 kr.

Læs mere

De praktiske detaljer

Ved deltagelse skal du være fyldt 16 år og deltagelse sker på eget ansvar. 

 
Hold eller individuel konkurrence 
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet, der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle placeringskonkurrence. Vil du løbe efter 1. pladsen skal du forsøge at komme i sprintergruppen - startgruppe 1. 
Hvis I er flere hold eller individuelle løbere, som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jer i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe. 

 
Sprintergruppen 
Den individuelle-  og holdkonkurrencen kan kun vindes fra ”sprintergruppen”, som er startgruppe 1. Opgiv din seneste 10 km tid, og hvis du er blandt de 50-75 hurtigste, får du og dit hold startnummer til sprintergruppen. Det sørger vi for.  

Går du ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid. Så skriver du blot den ønskede startgruppe - og håber der er plads i den. 
 
Spurtpræmier 
Alle løbere ar mulighed for at være en af de heldige der heldige, der modtager en spurtpræmie, når I løber i mål. 
 
Tilmelding 

Er I mange, der skal med på et hold, men kender ikke de nøjagtig navne på deltagerne, så tilmeld dig/jer via KVIK-tilmelding, hvor du blot køber et antal billetter og senere i ro og mag kan føre de ønskede oplysninger på. 

Betaling

Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig. Betaling er bindende og refunderes ved afbud eller udeblivelse. 
 
Ændringer undervejs 

Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in. 
 
Dit startnummer, chip og FAQ-info
 

Du vil få tilsendt en e-mail ca. en uge inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer du har fået. 
Du får udleveret dit startnummer og eventuelt tilkøbteT-shirt på løbsdagen i informationen.
Så kom i god tid før du skal løbe.
 

 

Med i løbspakken
  • Deltagelse i DK’s største mandeløb
  • Billeder af dig og dit hold fra ruten
  • Væske med og uden promille på og efter ruten
  • Konkurrencer på løbsdagen
  • Lækre produkter fra vores sponsorer
  • Xtreme Mandehørm - medalje
  • Frygteligt ømme stænger

Kontakt den lokale Alfahan

Har du spørgsmål til Xtreme Mandehørm Hillerød, kan du kontakte den lokale Alfahan;


Michael Damm
Telefon: 48 26 73 20
Mail: events@firmah.dk

LOKALSPONSORER

 

 

 

 

         

Tak til løbets hovedsponsorer