DAGENS STRABADSER

SHIT- det kan du være helt sikker på, når startskuddet lyder kl. 14.00, så er du på vej ud i noget rigtigt møg. En masse højdemeter, og et adrenalin-kick venter forude. Start bare træningen nu, hvis du ikke vil trampes ned bagfra af feltets øvrige frådende muddermotionister.

Det er årets vildeste, sejeste og sjoveste mudderløb. Du skal være forberedt på ca. 10 kilometer, der vil føles som om de aldrig får ende. Ruten er ubarmhjertig, placeret i et kuperet terræn omkring Selskov og det tilstødende skovområde.

En dag i det grønne – du husker – længe efter ømheden i kroppen har fortaget sig – det er den ultimative manddomsprøve.

Xtreme Mandehørm i Hillerød er i 2019 en del af European Week of Sport #BeActive

Læs mere


PRAKTISK INFO

Bemærk – nyt set up:

I 2019 vil der ikke være fest i det store telt. Vil du feste skal du tilmelde dig som XIP-løber, hvor der er fest, mad, fri øl og koncert med Kings of Rock i klubhuset på Hillerød Stadion – men der er kun plads til 150 deltagere, så der bliver rift om disse pladser.

Run Only er således vores ”standard” tilbud og er uden fest og mad – men fortvivl ikke. Du får stadig både T-shirt og en øl. På stævnepladsen vil der være fed musik, hygge og mulighed for at købe mad og flere øl – du kan således sammen med venner lave din egen fest her.

Tilmelding:

Tilmelding og betaling foregår her på siden (klik ‘Tilmeld* ude til højre).

Du kan tilmelde dig som individuel løber eller som holdløber på hold a 3 – 5 personer.

Når du er tilmeldt, modtager du en kvittering for indbetaling – gem denne kvittering, da den skal fremvises ved udlevering af startnummer.

 

Priser:

RUN ONLY-billet (uden fest): kr. 445,- pr. stk.

XIP-billet (inkl. fest og fri øl). kr. 945,- pr. stk. – husk max. 150 pladser.

Se alle priser ved tilmeldingen på Sportstiming.dk

Hvad får jeg:

RUN ONLY:, et løb med masser af mudder, vand og forhindringer, en flot Adidas XM T-shirt med årstal, væske med og uden promiller undervejs, en velfortjent øl/vand i mål samt (muligvis) håneretten overfor dine løbevenner. Efter løbet mulighed for at hygge sammen med ”drengene” til DJ-musik på festpladsen.

XIP: 1 glas champagne som ”opvarmning”, et løb med masser af mudder, vand og forhindringer, væske med og uden promiller undervejs, en flot Adidas XM VIP-T-shirt med årstal og øl/vand i mål, en ”drengerøvsfest” med masser af mad (buffet), øl ad libitum, DJ musik samt sidst men ikke mindst en ”intim” koncert med KINGS OF ROCK.

Sted:

Hillerød Stadion (grusbanen), Selskovvej 76, 3400 Hillerød – se kort til højre på siden under "Find vej".

Løberuten:
Vi gir’ dig et ca. 10 km superfedt trailløb/OCR løb i varieret og kuperet skovterræn. Vi har igen lavet en udfordrende, våd, tung og afvekslende rute, som vil give dig en fed løbeoplevelse ud over det sædvanlige.

Ruten byder på ca. 45 opbyggede forhindringer + en masse naturlige forhindringer i terrænet - dertil rigeligt med vand og mudder, hvis vejrguderne ellers tillader det. Og du får naturligvis også både resultat og billeder af dig selv fra ruten.

Væskedepot:

Der er masser af vand undervejs på ruten – men det skal du ikke drikke! Der er væskedepot efter ca. 4 km – her kan du få både postevand og øl 😊. Selvfølgelig er der også væske, når/hvis du kommer i mål.

Løbetøj:
Sørg for løbesko med en god terrængående sål – fx en trailsko. Dertil kan lange løbetights og langarmet trøje anbefales.

Er du klar på noget mere sjov og ballade, så kom i udklædning – vi belønner dagens bedste udklædning(er). En gammel habit, luftkaptajn, tyrolerpige, Hulk, ninjaoutfit eller hvad nu fantasien og galskaben rækker til – det er helt op til dig!

Har du sarte hænder, er det en god ide at medbringe et par tætsiddende arbejdshandsker. Og husk nu lige at snøre løbeskoene rigtigt godt, hvis du vil undgå at de bliver siddende i mudderet på ruten. Skulle det gå helt galt, så er gaffa-tape rigtig godt til at sikre, at du også har sko på, når du når i mål.

Startgrupper:
Deltagerne deles op i startgrupper, som sendes afsted med ca. 10 minutters mellemrum. Første gruppe starter kl. 14.00.

Du kan ved tilmeldingen vælge startgruppe, så længe der er plads i gruppen. Gruppe 1 er til konkurrenceløberne, hvor du skal være for at vinde løbet. Vi seeder de hurtigste løbere til gruppe 1 efter oplyst 10 km tid – så du kan ikke selv placere dig i den gruppe.

Du modtager ca. en uge inden løbet en e-mail med info om dit startnummer og startgruppe. Du kan også selv søge oplysning om dit startnummer og startgruppe på Sportstiming.dk.

FAQ og endelig løbsbekræftelse

Sammen med den endelige løbsbekræftelse modtager du en FAQ, hvori du kan finde svar på de fleste spørgsmål, som du måtte have omkring din deltagelse – så giv dig tid til at læse den, når du får den.  Kan du ikke finde svar på netop dit spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte vores alfahan på events@firmah.dk

Afhentning af startnummer og tjek ind:
Du skal selv afhente dit startnummer samt T-shirt, hvis du har bestilt en sådan.

Afhentning forventes at kunne foregå i ugen op til løbet (mandag-fredag) hos LØBEREN i Slangerupgade, Hillerød og på selve løbsdagen lørdag d. 28. september i stævneområdet fra kl. 12.00 – mere om det på vores Facebook-side og i den endelige løbsbekræftelse.

Dit startnummer og startgruppe vil også fremgå af lister ved løbssekretariatet (INFO-teltet).

Når du har fået dit startnummer mv. kan du aflevere din bagage i bagageopbevaring.

Vær klar til at samles med din startgruppe min. 15 minutter før start

KOM I GOD TID INDEN DU SKAL LØBE!

INFO-telt:
Informationsteltet finder du på stævnepladsen, hvor der på løbsdagen er åben fra kl. 12.00.

Spørgsmål forud for løbet kan mailes til Alfahannen på events@firmah.dk

Vi tilbyder at ændre navn på et startnummer. Du skal kunne dokumentere din deltagelse med dit startnummer eller kvittering fra din tilmelding. På www.sportstiming.dk kan du også selv foretage visse ændringer efter tilmeldingen.

Parkering:
Benyt dig så vidt muligt af offentlig transport. På den måde har du mulighed for, at få en forrygende dag og aften uden at skulle tænke på promillerne. Kom i god tid, og respekter de lokale P-forhold. Følg skilteanvisningerne på stedet. Giv plads til udrykningskøretøjer.

Bemærk: Der er kun forholdsvis få parkeringspladser ved stadion, og at der er P-forbud på store dele af Frydenborgvej (- og det ved parkeringsvagterne med afgifterne også !!).

Forslag til alternative P-pladser: P-plads ved Hillerødholms skolen og ved Netto på Hillerødsholmsalle, midlertidigt p-areal på Tromlepladsen på Holmegårdsvej (overfor Q8), P-pladser ved slottet, P-pladser ved Frederiksborg Centret og P-huse i indre by.

RESPEKTER VENLIGST DE LOKALE BEBOERE - HOLD INDKØRSLER FRI.  

XIP:
At være XIP-deltager er noget særligt. Inden løbet mødes vi til et glas champagne i startzonen. Kl. 16 åbner vi for festen i ’Cafe Bag Målet’ (klubhuset), hvor I kan glæde jer til en lækker buffet med øl ad libitum. Vi spiller op med masser af musik – der vil være både solid rock med ”KINGS OF ROCK” og fed musik fra DJ. 

Af hensyn til hygiejnen skal alle være afvasket, rene og omklædte til spisningen. 

Vi gør endnu engang opmærksom på, at der kun er 150 XIP billetter til rådighed.

Mad og drikke:

Der vil være rig mulighed for at købe mad og drikke på stævnepladsen før og efter løbet.

Tilskuere:
På hjemmesiden og de opsatte infostandere på Hillerød Stadion, kan tilskuere få oplyst hotspots til udvalgte spektakulære forhindringer. På stadion er der er også mulighed for at opleve løberne klare de sidst forhindringer inden mål og heppe på de seje mænd. Tilskuerne kan købe kaffe/vand/mad fra vores stand i målzonen.

Omklædning/bad:
Der er 2 muligheder for omklædning og bad: I 3 omklædningsrum til stadion og i vores ”Vaskehal” i teltet ved siden af bagageopbevaringen. Vi lover dig et varmt brusebad i vores ”Vaskehal”. Og efter badet kan du dufte dejligt af din ADIDAS gave.

Dit brugte tøj kan smides i en container ved badet, hvis det er for fælt til at tage med hjem.

Bagageopbevaring:
Vi har indrettet et selvbetjent bagageopbevarings område. Ved bagageopbevaringen kan du få udleveret en plastsæk og et manilamærke. Her skriver du dit startnummer på mærket, sætter det på sækken og stiller den i bagageopbevaringen. Området er overvåget under hele løbet, men din bagage opbevares på eget ansvar – så lad dit Rolex ur blive hjemme.

Præmier:
Hvis du kommer i mål er du allerede en vinder. Derudover er der masser af flotte spurtpræmier fra vores sponsorer. Og så er der selvfølgelig podiepræmier fra Løberen til hurtigste hold og hurtigste individuelle deltager. De overrækkes på pladsen ca. kl. 16.00.    Vi belønner også dagens bedste udklædning.

Lodtrækningen om et rejsegavekort til Club La Santa på Lanzarote (værdi 5.000 kr.) sker også på pladsen efter løbet – modtageren af denne præmie skal være til stede ved lodtrækningen.

Pladsaktiviteter

På stævnepladsen vil der dels være en række sponsorer, der gerne vil vise dig deres produkter. Der vil også være opsat aktiviteter, hvor du kan udfordre dine kollegaer eller løbevenner i div. styrkeprøver.

Foto:
Vi står klar med fotografer på udvalgte steder på ruten, så du er sikker på at få billeder af din dag med Xtreme Mandehørm. Efter løbet modtager alle, som vi har e-mailadresser på, en e-mail med resultat.

Generel info for alle:
Vi gør opmærksom på, at du deltager i løbet på eget ansvar!

Egne drikkevarer på stævnepladsen er ikke tilladt. Man tager jo heller ikke sand med til Sahara. Stævneofficials bortviser personer, som ses med egne drikkevarer (gælder dog ikke ude på ruten). Salget på stævnepladsen er en forudsætning for at vi kan arrangere løbet for dig.

Det får du (Run Only-billet) 445 kr.
  • Deltagelse i DK’s største mandeløb
  • Billeder af dig og dit hold fra ruten
  • En fed mandehørm T-shirt fra Adidas
  • Konkurrencer på løbsdagen
  • Fede lodtrækningspræmier på dagen
  • Lækre produkter fra vores sponsorer
  • Xtreme Mandehørm-diplom
  • Frygteligt ømme stænger

Nyt om Xtreme Mandehørm direkte i din indbakke

Kontakt den lokale Alfahan

Har du spørgsmål til Xtreme Mandehørm Hillerød, kan du kontakte den lokale Alfahan;


Michael Damm
Telefon: 48 26 73 20
Mail: events@firmah.dk

LOKALSPONSORER

 

 

 

 

         

Tak til løbets hovedsponsorer