AFLYSNING AF XTREME MANDEHØRM, AARHUS

Vi må med stor beklagelse aflyse Xtreme Mandehørm Aarhus 2020.

Vi har gennem hele Coronatiden arbejdet intenst på at tilpasse vores løbs set-up til de gældende Covid-19 retningslinjer, så vi kunne afvikle Xtreme Mandehørm på en sikker måde for både deltagere og frivillige hjælpere. Desværre er forsamlingsantallet ikke blevet øget tilstrækkeligt til, at vi kan afvikle løbet på fornuftig vis og med den sædvanlige fede mandehørmsstemning.

Vi vender stærkt tilbage i 2021 med endnu mere mandehørm, mudder og action! 

Læs mere om løbet herunder👇

Tag udfordringen op til Xtreme Mandehørm i Aarhus

Så er vi endnu engang klar med en fuldstændig vanvittig og uforudsigelig rute til dig og dine gutter!

Der er ikke sparet på noget, og du får rig mulighed for boltre dig med masser af forhindringer, mudderhuller, bakker, vandpassager og terræn, som du taber pusten af og nok lige skal bruge et par dage efterfølgende på at få ud af benene igen.

Ruten er ubarmhjertig og vil føles som om den aldrig får en ende.

8 km lang rute
Ruten strækker sig på 8 hårde kilometer. Og vi garanterer, at du undervejs får dig en løbsoplevelse, som du kan mærke i kroppen flere dage efter.

NYHED: Kender du en kvinde (eller flere), som du gerne vil løbe sammen med - så er der nu mulighed for det i vores Mix Race række. Kvinder, der vil løbe med i Mix Race-rækken, skal tilmelde sig denne række ved tilmelding til Ladies Mud Race 2020 Aarhus på Sportstiming.dk.

Læs mere

Tidspunkt

Kl. 13.45 – 14.09      
8 km - hvis du vil i vindergruppen, skal du i tilmeldingen skrive din tid på 10 km. De hurtigste kommer med i vindergruppen på ca. 30-40 løbere.

Kl. 15.30 – 16.15                       
8 km mix – her er der ingen vindergruppe

Fælles for alle tilmeldingsgrupper er, at I bliver delt ud i startgrupper á 30 personer,. Ønsker du at være i samme gruppe som gutterne, skal I tilmelde jer med et fælles holdnavn - så sørger vi for, at I kommer i samme gruppe.

Hold eller individuel konkurrence
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle placeringskonkurrence. Vil du løbe efter 1. pladsen skal du forsøge at komme i vindergruppen - se nedenfor.

Hvis I er flere hold eller individuelle løbere, som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jer i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe.

Vindergruppen
Opgiv din seneste 10 km tid, og hvis du er blandt de 30-40 hurtigste i hver af de to vindergrupper, får du og dit hold startnummer til sprintergruppen. Det sørger vi for.

Går du ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid. Så skriver du blot den ønskede startgruppe - og håber der er plads i den.

Lodtrækningspræmier
Alle løbere deltager i lodtrækning om en række fede præmier fra vores samarbejdspartnere - Løberen, Adidas, Club La Santa m.fl.

Festligheder
Før løbet vil der være åbent på festpladen og i hallen med boder og underholdning samt mulighed for at heppe på deltagerne i Ladies Mud Race.
Under løbet skal du bare bruge krudtet på at komme gennem ruten :-)

Efter løbet vil der for XM-deltagerne være spas i hallen. Vi sørger for god underholdning og mad, der kan købes, så alle kommer i rette stemning. Baren er naturligvis åben med gode priser på øl, shots,sodavand og Tempt.

I hallen vil der også være muligheder for små sjove konkurrencer, som du kan udfordre holdkammeraterne i. Festlighederne slutter kl. 21.30

Betaling
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig. Betaling er bindende og refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ændringer undervejs
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in.

Dit startnummer, chip og FAQ-liste
Du får udleveret dit startnummer, løbspose og T-shirt på løbsdagen i løbssekretariatet. Så kom i god tid, før du skal løbe.
Du vil få tilsendt en e-mail ca. en uge inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer du har fået.

Med i løbspakken for 385 kr.
  • Deltagelse i DK’s største mandeløb
  • En fed Xtreme Mandehørm-medalje
  • Billeder af dig og dit hold fra ruten
  • Fed T-shirt (tilvalg - pris kr. 100,-)
  • En fadøl/vand
  • Masser af fede lodtrækningspræmier
  • Produkter fra vores sponsorer
  • Frygteligt ømme stænger

Nyt om Xtreme Mandehørm direkte i din indbakke

Kontakt den lokale Alfahan

Har du spørgsmål til Xtreme Mandehørm i Aarhus, kan du kontakte den lokale Alfahan:


Carsten Pedersen
Mail: carsten@aafs.dk
Mobil: 24 22 23 28

Tak til vores lokale sponsorer

Tak til løbets hovedsponsorer

Det er vigtigt at komme i gang med kollegamotionen – også med de restriktioner, som coronakrisen sætter. Vi er klar til at hjælpe med gode og konkrete idéer! Ring til os på 46473100 eller skriv til os her, og vi ringer dig op.