AFLYSNING AF XTREME MANDEHØRM, AALBORG

Vi må med stor beklagelse aflyse Xtreme Mandehørm Aalborg 2020.

Vi har gennem hele Coronatiden arbejdet intenst på at tilpasse vores løbs set-up til de gældende Covid-19 retningslinjer, så vi kunne afvikle Xtreme Mandehørm på en sikker måde for både deltagere og frivillige hjælpere. Desværre er forsamlingsantallet ikke blevet øget tilstrækkeligt til, at vi kan afvikle løbet på fornuftig vis og med den sædvanlige fede mandehørmsstemning.

Vi vender stærkt tilbage i 2021 med endnu mere mandehørm, mudder og action! 

Læs mere om løbet herunder👇

Tag udfordringen op til Xtreme Mandehørm i Aalborg

Så er vi endnu engang klar med en fuldstændig vanvittig og uforudsigelig 12-kilometerrute til dig og dine gutter!

Der er ikke sparet på noget og du får rig mulighed for boltre dig i det kolde og seje militære terræn på Aalborg Kaserne. Her er masser af forhindringer, mudderhuller, bakker, vandpassager og terræn, som du taber pusten af og nok lige skal bruge et par dage efterfølgende på at få ud af benene igen.

Ruten er ubarmhjertig, og de ca. 12 kilometer vil føles som om, de aldrig får ende!

Læs mere

De praktiske detaljer

Du skal være fyldt 18 år på løbsdagen og deltagelse sker på eget ansvar.

Hold eller individuel konkurrence
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet, der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle konkurrence.
Hvis I er flere hold eller individuelle løbere, som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jeg i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe.

Vindergrupper
Den individuelle- og holdkonkurrencen kan kun vindes fra gruppe 1 + 2 i Aalborg. Opgiv din SENESTE og derfor realistiske, 10 km tid, og hvis du er blandt de 125 - 150 hurtigste, får du og dit hold startnummer til vindergrupperne i forbindelse med seedningen i september måned. Dvs. at man ikke selv kan tilmelde sig gruppe 1+2, men bliver seedet til det. I kan selv tilmelde jer gruppe 3-6.

VIGTIGT!! Hvis I er flere, som gerne vil løbe sammen, men ikke løber lige hurtigt, skal i ikke tilmelde jer gruppe 1 eller 2, men i stedet gruppe 3-6!

Går du derfor ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid, så skriver du blot den ønskede startgruppe – gruppe 3 – 6.

Lodtrækningspræmier
Alle løbere deltager i lodtrækning om en række fede præmier fra vores samarbejdspartnere - Løberen, Adidas, Club La Santa m.fl.

Dit startnummer, chip og FAQ-liste
Du får udleveret dit startnummer, løbspose og T-shirt på løbsdagen i løbssekretariatet. Så kom i god tid før du skal løbe.
Du vil få tilsendt en e-mail inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer du har fået.

Betaling
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig. Betaling er bindende og refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ændringer undervejs
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in.

 

Med i løbspakken for kun 595 kr.
  • Deltagelse i DK’s største og sjoveste mandeløb
  • Bierfest med mandemad og 1 øl/vand
  • Fede lodtrækningspræmier på løbsdagen
  • Adidas Xtreme Mandehørm T-shirt
  • Fede goodies fra vores sponsorer
  • Xtreme Mandehørm - medalje
  • Billeder af dig og dit hold fra ruten
  • Åndssvagt ondt i stængerne

Nyt om Xtreme Mandehørm direkte i din indbakke

Kontakt den lokale Alfahan

Har du spørgsmål til Xtreme Mandehørm Aalborg, kan du kontakte den lokale Alfahan/-kvinde på mail: info@aalborgfirmaidraet.dk

LOKALSPONSORER

 

     
       
       
       

 

Tak til løbets hovedsponsorer

Det er vigtigt at komme i gang med kollegamotionen – også med de restriktioner, som coronakrisen sætter. Vi er klar til at hjælpe med gode og konkrete idéer! Ring til os på 46473100 eller skriv til os her, og vi ringer dig op.