AFLYSNING AF XTREME MANDEHØRM, AABENRAA

Vi må med stor beklagelse aflyse Xtreme Mandehørm Aabrenraa 2020.

Vi har gennem hele Coronatiden arbejdet intenst på at tilpasse vores løbs set-up til de gældende Covid-19 retningslinjer, så vi kunne afvikle Xtreme Mandehørm på en sikker måde for både deltagere og frivillige hjælpere. Desværre er forsamlingsantallet ikke blevet øget tilstrækkeligt til, at vi kan afvikle løbet på fornuftig vis og med den sædvanlige fede mandehørmsstemning.

Vi vender stærkt tilbage i 2021 med endnu mere mandehørm, mudder og action! 

Læs mere om løbet herunder👇

Tør du tage udfordringen op til Xtreme Mandehørm i Aabenraa?

Så er det med at få skruet dig ned i kondiskoene og få snøret dem godt, for den 3. oktober 2020 sætter vi i gang til årets fedeste event Xtreme Mandehørm.

Tag udfordringen op på en 12 kilometerrute. Når startskuddet lyder til årets Xtreme Mandehørm i Aabenraa, vil der møde dig en oplevelse, du aldrig glemmer.
Igen i år byder ruten på alt det bedste fra den sydjyske natur. Du kommer til at krybe, kravle, rulle og trække dig igennem årets rute, men for at det hele ikke skal blive for jordnært, har vi også sørget for, at du mærker suset under dig.

Når du er cirka halvvejs, er der det meget vigtige øldepot. Her vil vi sørge for at tørsten bliver slukket og energidepoterne fyldt op.
Når du forlader depotet, er du cirka halvvejs igennem og sikkert meget træt, men bare rolig; der venter dig stadig masser nye udfordringer.
Er du bange for, at du ikke får vand nok under løbet, så kan vi berolige dig med, at du nok skal få rigeligt med vand og savner du lidt wellness, har vi sørget for rigelige med mudderbade.

Husk: du er først i mål, når du passerer målstregen.

Vel mødt til Xtreme Mandehørm – en dag, du husker længe!

Læs mere

De praktiske detaljer

Sted
Det sker på Ringriderpladsen Hjelmalle 3, 6200 Aabenraa.
Der er omklædning ved Aabenraa Arena i hal 3
Festen foregår i Arene Aabenraa

Startnummer
Udleveres i sekretariat, der forefindes ved indgang til Arena Aabenraa. Der er mulighed for afhentning fredag fra kl. 14-19 samt lørdag fra kl. 11. Samme sted udleveres der også løbsposer. Startnummer indeholder chip, som bruges til at identificere dig på billeder samt tidtagning. Husk dit startnummer som du har modtaget pr. mail inden løbet.

Start
Starten er fra Ringriderpladsen, første start er kl. 13.30. De øvrige starter med ca. 4 minutter mellemrum.

XM T-shirt
Udleveres sammen med startnummer og andet materiale. Trøjestørrelse står på startnummer. Der udleveres kun den størrelse, som står på startnummer. Efter løbet vil der være mulighed for at få byttet, hvis vi har den rigtige størrelse.

Omklædning
Omklædning og bad foregår i Arena Aabenraa Hal 3.

Bagage og værdier
Der vil være bagageopbevaring i hal 3 samt opbevaring af værdigenstande i sekretariat. Der vil være opsyn med bagage under løbet, men det foregår på eget ansvar.

Parkering:
Der er parkering på parkeringspladsen ved Arena Aabenraa.

Løbetøj
Vi anbefaler, at du har løbetøj på, som beskytter arme og ben, og du skal nok ikke tage det nyeste på. Du er også velkommen til at komme udklædt – det er med til at gøre det mere festligt. Og der er en fed præmie til de bedste udklædte.

Væskedepot
Der forefindes 2 væskedepoter på ruten, samt vores sygeplejersker med ”blodfortyndende” medicin.

Efter løbet
Efter løbet er der 1 øl eller ringriderpølse, som bliver udleveret ved målstregen mod aflevering af startnummer. Ølvogn og pølsevogn er på ringriderpladsen lige ved målstregen. Samt en fed Xtreme medalje

I mål området vil der også være massører til at hjælpe dig (mod betaling), hvis du fået lidt ondt i ryggen eller benene

Festen
Foregår i Arena Aabenraa, hvor vi har sørget for underholdning. Dørene åbner kl. 17.00. Servering er klar med fadbamser, så du kan bare give den gas og forklare dem, der vil høre på det, hvad der gik galt på løbeturen. Der er fælles fest med pigerne fra Ladies Mud Race. Der er mulighed for betaling med Dankort samt Mobil Pay.

Tilskuere
Der vil forefindes kort til udlevering, hvor de bedste steder er skitseret, hvor man bedst kan se deltagere forcere vand eller mudderhuller.

Mål
Forefindes på Ringriderpladsen sammen med start og øltelt/ pølsevogn.

Løbets vinder

Findes blandt den hurtigste i Gruppe 3.

Præmier
Hvis du kommer i mål, er du allerede vinder! Og så er der podie præmie til den hurtigste i gruppe 3.
Man skal være tilstede ved festen i Sønderjyllandshallen for at modtage præmier.

Foto
Vi står med fotografer klar på ruten, så du er sikker på at få billeder på din dag med Xtreme Mandehørm. Efter løbet modtager alle, som vi har mailadresse på, en e-mail med resultat og fotos. Det hele er også tilgængelig på www.sportstimning.dk hvor du kan downloade billeder gratis.


NB: Betalingen er bindende, og den refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Med i løbspakken for kun 595 kr.
  • Deltagelse i DK’s største og sjoveste mandeløb
  • Stor fest med mandemad og 1 øl/vand
  • Fede lodtrækningspræmier på løbsdagen
  • Adidas Xtreme Mandehørm T-shirt
  • Fede goodies fra vores sponsorer
  • Xtreme Mandehørm - medalje
  • Billeder af dig og dit hold fra ruten
  • Åndssvagt ondt i stængerne

Nyt om Xtreme Mandehørm direkte i din indbakke

Kontakt den lokale Alfahan

 

Har du spørgsmål til et konkret løb, kan du kontakte den lokale Alfahan:


Hans Jørgen Christensen
Mobil: 30 25 32 72
Mail: aabenraa@aafi.dk

LOKALSPONSORER

       
       
     
 

      

   

 

Tak til løbets hovedsponsorer

Det er vigtigt at komme i gang med kollegamotionen – også med de restriktioner, som coronakrisen sætter. Vi er klar til at hjælpe med gode og konkrete idéer! Ring til os på 46473100 eller skriv til os her, og vi ringer dig op.