Skal du med til Supremacy 2022?

Supremacy 2022 er IT-Branchens ekstremt-seje-og-alt-for-vilde-CSGO-turnering. En aften med højt humør, god stemning og sjove aktiviteter – og vigtigst af alt: Masser af gaming.

Skal du og dit team være den første vinder af Supremacy 2022?

Saml dine kollegaer, del øretæver ud, og hyg dig med andre medlemmer af IT-Branchen. Hvem vil ikke gerne være det første hold, der får sit navn indgraveret i den store pokal?

Tilmeld dig Supremacy 2022 (Det ik’ for sjov)

Hvor
Hos G4ME TIME Parken - Øster Allé 48, 2100 København.

Hvornår
Den 8. september 2022. Kl. 17-22. Ankomst: Fra kl. 16.30 så vi kan få gang i turneringen hurtigst muligt.

Deltagere
Der er plads til 16 hold i turneringen - og det fungerer, som udgangspunkt, efter først til mølle-princippet. Man er først endegyldigt deltager, når man modtager en bekræftelse fra os. Dette sker et par dage efter tilmeldingsfristen.

Krav for at deltage er:

  • Virksomheden skal være medlem af IT-Branchen.
  • Hver virksomhed må som udgangspunkt kun stille med ét hold, da vi gerne vil have så mange forskellige it-virksomheder med i turneringen.
  • Ønsker man at tilmelde flere hold fra virksomheden, placeres de på ventelisten og kan komme med via afbud, eller hvis der kommer tilmeldinger nok til, at udvide turneringen.
  • Et hold består af 5 spillere, men der er mulighed for at registrere 1-2 reserver, som kan deltage såfremt en af holdets spillere ikke kan deltage på dagen. Reserven skal være på nogenlunde samme niveau som resten af holdet.

Præmier
Der vil være en stor vandrepokal til vinderen af både A- og B-rækken.

Betaling
Betaling sker ved tilmelding. Hvis der allerede er tilmeldt 16 hold, eller der allerede er andre hold fra samme virksomhed tilmeldt, vil man få pengene refunderet efter tilmeldingsfristen.

Vil du vide mere om turneringen og hvordan det hele foregår? 
Læs mere

Hold og puljer
Turneringen kører i puljer á 4 hold. Alle hold møder hinanden én gang dvs. 3 kampe (Bo1) per hold i gruppespillet. Holdene inddeles så vidt muligt efter niveau, så 8 hold spiller i A-rækken, og 8 hold spiller i B-rækken.
OBS: Der spilles IKKE overtime i puljen. Derfor skal der for hver kamp noteres antal runder til hvert hold, som kan bruges til sortering i tilfælde af pointlighed.

Finaler
Efter gruppespillet spilles der finaler og placeringskampe.

A-rækken: De to 1'ere fra hver pulje mødes i finalen. De to 2'ere fra hver pulje mødes De to 3'ere fra hver pulje mødes De to 4'ere fra hver pulje mødes

Det samme gælder for B-rækken.

Ved uafgjort spilles der klassisk overtime - bedst af 6 runder indtil der findes en vinder.

Spilleform
Spilleformen er BO1 i alle kampe.

Map pool
De 7 aktive maps som er i de professionnelles map pool. Som udgangspunkt vil det være: Dust2, Mirage, Inferno, Nuke, Vertigo, Overpass, Ancient. Der vil til hver runde blive udvalgt 3 tilfældige maps, som der kan spilles i den pågældende runde.

Veto:
Hold A banner ét map
Hold B banner ét map
Der spilles på det tredje og overskydende map

Hold A starter som CT
Hold B starter som T

Pris
Kr. 1250.- pr. hold (5 personer).

Udstyr
Der spilles på udstyret hos G4ME TIME. Egen mus, tastatur og/eller headset kan medbringes.

Mad og drikke
Kan købes hos G4ME TIME. Der er mulighed for sandwich, pastasalat, toast, vand, sodavand, energidrik, pizza, nuggets og fadøl (aka aim-juice).

Aktiviteter
Udover en masse gaming, er der mulighed for at prøve kræfter med diverse sjove aktiviteter. Vi står klar med spændende og udfordrende aktiviteter, der tester dine in-game kompetencer på helt nye måder! Du kan bl.a. teste dig selv eller udfordre andre til, at se hvem der har de bedste reaktionsevner uden for serveren.

Du kan også give dig i kast med vores "aimstar" aktivitet. Udfordre andre gamere til 1v1 og lad dig hylde som en vaske ægte aimgod. Perfekt til dig der vil have en personlig revanche mod en modstander!

 

Har du spørgsmål til turneringen, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores stævneansvarlige, Mikkel Kristensen, på mk@firmaidraet.dk. Du kan også kontakte os på vores Discord, så svarer vi så hurtigt som muligt.

Se tilmeldte
  • Dato 8. september 2022 kl. 17:00 - 22:00
  • Tilmeldingsfrist Der er lukket for tilmeldinger
  • Sted G4ME TIME Parken, Øster Allé 48, 2100 København
Mikkel Kristensen
Mikkel Kristensen
Studentermedhjælper

Hvad er Supremacy 2022?

Supremacy 2022 er eventet hvor verdens sejeste it-virksomheder mødes til kampen om sejren og verdensherredømmet. 

Supremacy 2022 er IT-Branchens ekstremt-seje-og-alt-for-vilde-CSGO-turnering - og det er bestemt ik' for sjov! IT-Branchens medlemmer skal på én aften kæmpe om titlen, pokalen og hæderen. Et legendarisk event der vil gå over i verdenshistorien! 

Hvad er G4ME TIME?

G4ME TIME er den førende kæde indenfor gaming centre, samt indehaver af det største gaming center i Danmark - G4ME TIME Parken. 

G4ME TIME Parken byder på unikke rammer og kvalitetsudstyr. Med lidt under 300 PC'ere fordelt på over 1.000 kvm. er der rig mulighed for at få alle tiders oplevelse i fantastiske omgivelser.

Eventet er et samarbejde imellem følgende virksomheder