Er du til fest, sved på panden og god musik?  Så tag med til 3 timers intens og sjov træning sammen med en masse andre ”bikere”. Der vil være 3 forskellige instruktører på undervejs – og 3forskellige temaer. 3 x 50 min med 10 min. pause mellem hver time.

Kør med i 1, 2 eller alle 3 timer.

Alle kan være med og alle vil blive udfordret og masser af sved på panden!

Vi kører på Bodybike Smart+ cykler med Watt-måling, og så har vi Intelligent Cycling på skærmene. Du kan bruge din smartphone til at se dine tal - du kan/skal hente en app, som hedder ”Intelligent Cycling” for at få glæde af det. Der er så mange fede gadgets, vi kommer til at køre efter.

Alle er velkommen til Firmaidræt Open – idrætsstævnet med garanti for sjove aktiviteter og stærkt sammenhold. Få hele oplevelsen med, og deltag også i vores fællesspisning.

Forplejning
Sammen med tilmeldingen kan du tilkøbe en grilpakke for 50,- pr. person.

Der er vand, juice og frugt undervejs til Outdoor Bike-eventen.
Læs mere

Der kan købes mad i Cafe Jumpfood på dagen.

Overnatning
Der henvises til overnatningsmuligheder i Nyborg.

DATO
Lørdag den 20. maj 2023 kl. 10.00 – 13.00

STED
Firmaidrættens Hus, Storebæltsvej 11, 580 Nyborg

PRIS
Kr. 50,-  pr. time

TILMELDINGSFRIST 
17. maj 2023

En del af et stort firmaidrætsfællesskab

Stævnet er en del af Firmaidræt Open – et åbent event, der i 2023 byder på en lang række idrætsstævner i hele landet, hvor lokale firmaidrætsforeninger byder dig, dine kolleger og firmaidrætsvenner velkommen. Find alle lokale events på www.firmaidraetopen.dk.

I 2024 samler vi idrætsfesten og åbner dørene til ét samlet Firmaidræt Open; Én firmaidrætsweekend i én by, der byder på en lang række idrætter – og et brag af en 3. halvleg, når vi på tværs af idrætter mødes til aftenfest med god mad, festlig musik og tårnhøj stemning.

Har du spørgsmål til tilmeldingen? Så kontakt Kathrine; hun ser frem til at hjælpe dig godt videre.

Kathrine Duus Christensen
Kathrine Duus Christensen
Administrativ medarbejder

Få nyt om Firmaidræt Open direkte i din indbakke