Har du følelsen af et godt swing, roen til det perfekte put eller nyder du bare gåturen med en god kollega, ven eller mand/kone, på golfbanen? Så tag med til Firmaidræt Open. Et golf- og idrætsstævne for dig, uanset om du er mester- eller hyggespiller, og uanset om du deltager med spillere fra din forening, din arbejdsplads eller med venner.

Vi afholder en individuelturnering for spillere med DGU-kort. 

Turneringsform:

Der spilles individuel stableford match for 18 huller med gunstart kl. 10.00.

Der er mulighed for at varme op på driving range inden gunstart; der er fri bolde.

Præmier:
Der vil være præmier til nummer 1, 2 og 3.

Socialt samvær / Forplejning
Der vil være mulighed for at købe morgenbuffet i restaurant og ellers henvises til menukort ved www.midtgolf.dk.

Arrangørerne har sørget for grillbuffet til præmieoverrækkelse, så der er god tid til at dyrke fællesskabet efter matchen og udveksle oplevelser fra banen. Grillebuffet er inkl. i prisen. Drikkevarer kan købes i restaurant.
Læs mere

Om MidtGolf: Bløde bakker, skønne udsyn og en ligefrem og afslappet atmosfære. De 24 greens er meget imødekommende, ligesom klubbens faste spillere, så her er du velkommen. Efter en større omlægning af 18 huls banen i 2013 er oplevelsen ved at spille "Open Course" blevet endnu større. Det er en fornøjelse at gå en runde på den let kuperede bane i et af Sjællands smukkeste naturområder - flot anlagt i en stor ådal tæt på Brorfelde og "De Sjællandske Alper". Banen er vigtigst - og standen er bare i orden. Klubhuset er et rigtigt klubhus og vi har gode træningsfaciliteter med overdækket driving range og et dedikeret pro-team. I Centret finder du 3 indendørs golfsimulatorer, selskabslokaler, fitness og en rigtig god shop. En anmelder kalder banen for "en gemt juvel", og der ligger en rigtig god oplevelse og venter på dig. Er du erfaren golfer med lavt eller højt handicap, eller ny og på vej i golfens fantastiske univers, er MidtGolf en fornøjelse.

Tilmelding Se tilmeldte
 • Dato

  Lørdag den 3. juni 2023 kl. 10.00

 • Tilmeldingsfrist 12. maj 2023 23:59
 • Sted

  Midtsjællands Golfklub, Ringstedvej 196, 4300 Holbæk

 • Pris

  Kr. 500,- (400,-) pr. person, inkl. grillbuffet under præmieoverrækkelsen og Københavns Firmasport er vært med en banepakke med sandwich, vand og frugt.

  Tilmeld dig senest den 3. marts, og spar min. 20 % med Early Bird-prisen i parentesen.

En del af et stort firmaidrætsfællesskab

Stævnet er en del af Firmaidræt Open – et åbent event, der i 2023 byder på en lang række idrætsstævner i hele landet, hvor lokale firmaidrætsforeninger byder dig, dine kolleger og firmaidrætsvenner velkommen. Find alle lokale events på www.firmaidraetopen.dk.

I 2024 samler vi idrætsfesten og åbner dørene til ét samlet Firmaidræt Open; Én firmaidrætsweekend i én by, der byder på en lang række idrætter – og et brag af en 3. halvleg, når vi på tværs af idrætter mødes til aftenfest med god mad, festlig musik og tårnhøj stemning.

Har du spørgsmål til tilmeldingen? Så kontakt Kathrine; hun ser frem til at hjælpe dig godt videre.

Kathrine Duus Christensen
Kathrine Duus Christensen
Administrativ medarbejder

Få nyt om Firmaidræt Open direkte i din indbakke