Ansøgning om værtskab: Firmaidræt Open 2023

Hvem er forbundets kontaktperson?
Vælg en eller flere dage i én af følgende 3 weekender: 19.-20.-21. maj 2023, 2.-3.-4. juni 2023 eller 9.-10.-11. juni 2023.
Hvilke(n) idræt(ter) ønsker I at afholde et stævne i?
Hvor afholdes stævnet? Angiv venligst en specifik adresse.
Hvornår på dagen afholder I jeres stævne?
Hvad koster aktiviteten?
Beskriv venligst turneringsformen i detaljer. Herunder den/de række(r) og niveau,(er) I udbyder.
Angiv, hvilke regler der spilles efter. Angiv et link til reglerne, hvor man kan læse dem uddybende.
Hvem skal fremgå på www.firmaidraetopen.dk og på alle deltagerinfo som aktivitetsansvarlig? Angiv venligst fulde navn, e-mailadresse og telefonnummer.
Beskriv venligst., hvilke muligheder for forplejning (inkl. pris), der er for deltagerne på dagen (fx "Adgang til café på stedet, hvor man kan købe mad/drikke").
Beskriv venligst., hvilke muligheder for forplejning (inkl. pris), der er for deltagerne, som de kan tilkøbe sammen med tilmeldingen.
Beskriv venligst tydeligt, hvad I øsnker at udbyde til deltagerne (fx Fællesspisning eller aftenfest med musik). Angiv også en pris pr. person.
Hvis I tilbyder overnatning i forbindelse med stævnet, bedes I venligst beskrive overnatningsmuligheden i detaljer - inkl. pris.
Er der andre informationer, deltageren skal angive ved tilmelding, som I har brug for til at afvikle stævnet? Det kunne fx være et golfhandicap. Så angiv det venligst her.
Tak for din interesse i at være arrangør af et lokalt Firmaidræt Open-stævne i 2023.

Du hører fra din lokale udviklingskonsulent eller Firmaidræt Opens stævneansvarlige, Brian York, når vi har læst informationerne.

De bedste Firmaidræt Open-hilsner fra holdet bag Firmaidræt Open.
Tak for din interesse i at være arrangør af et lokalt Firmaidræt Open-stævne i 2023.

Du hører fra din lokale udviklingskonsulent eller Firmaidræt Opens stævneansvarlige, Brian York, når vi har læst informationerne.

De bedste Firmaidræt Open-hilsner fra holdet bag Firmaidræt Open.

Tak for din interesse som arrangør for et lokalt Firmaidræt Open i 2023.

Send os venligst din ansøgning her senest den 1. oktober 2022.
Herefter sætter vi gang i produktion af markedsføringsmaterialer - og vi gør klar til at åbne tilmeldingen. Det er derfor vigtigt, at alle informationer bliver udfyldt. 

Du kan inden den 1. oktober 2022 redigere i din tilmelding, hvis der skulle komme ændringer af jeres oprindelige plan for stævnet. Det gør du via det link, du modtager, når du har udfyldt formularen. Der kan godt gå et par minutter eller 5, før du modtager linket.

Her kan I læse alt om, hvad rollen som arrangør, indebærer.

Spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til ansøgningen, så kontakt venligst din lokale udviklingskonsulent eller Firmaidræt Opens stævneansvarlige, Brian York, på bry@firmaidraet.dk og tlf.: 20 21 25 69. 

Du hører snart fra os :)

Vi er glade for, at du har lyst til at være en del af Firmaidræt Open-familien :)
Så snart, vi har modtaget og læst din ansøgning, hører du fra os.