Tag med til Firmaidræt Open den 3.-5. september 2021 i Aarhus

Boost dit humør og send din puls i vejret. Bliv en del af idrætsfællesskabet til Firmaidræt Open – og tag dine kolleger og venner med til en unik oplevelse spækket med aktivitet og sammenhold.

Spar 20 % med vores Early Bird-rabat
Er du vild med fodbold, golf, petanque, fodtennis, mountainbike og løb? Vil du være en del af et stærkt idrætsfællesskab?
Så tag med til Firmaidræt Open i Aarhus den 3.-5. september 2021, og bliv rigere på aktive oplevelser og uforglemmelige minder.

Del den unikke idrætsweekend med dine kolleger, venner og familie til stævnet, hvor voksne fra hele landet hvert år mødes og idrætsfester – og hvor alle kan være med.
Deltag i den aktivitet, du har dyrket i mange år, eller prøv noget helt nyt. Uanset, så rejser du hjem med rygsækken propfyldt med gode minder – og et humør helt i top.

Tilmelder du dig senest den 1. juli, sparer du hele 20 % på din aktivitetsdeltagelse.

Pst! Du kan trygt dyrke sammenholdet til Firmaidræt Open. Vi overholder naturligvis myndighedernes gældende COVID-19-retningslinjer.

Tilmelding Se tilmeldte
 • Dato 3. - 5. september 2021
 • Tilmeldingsfrist 15. august 2021 23:59
 • Sted Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Aarhus N

Dyrk vores idrætter: Vælg din aktivitet, og læs mere

 • Petanque (3.-5. september 2021)
  Petanque (3.-5. september 2021)
  Kast grisen, indstil dit indre sigtekorn, og tag med til landets hyggeligste petanque-stævne til Firmaidræt Open. Stævnet er åbent for alle, så tag dine venner, kolleger og familie med.
  Petanque (3.-5. september 2021)
 • Fodbold (4. september 2021)
  Fodbold (4. september 2021)
  Driblinger, flotte mål, highfives – og jubeldans. Alt det – og mere til – oplever du på det grønne græs til fodboldstævnet til Firmaidræt Open, hvor alle er velkomne.
  Fodbold (4. september 2021)
 • Fodtennis (4. september 2021)
  Fodtennis (4. september 2021)
  Spil med til vores hyggelige fodtennis-turnering ved Firmaidræt Open. Det er leg med en fodbold over et net, det er for alle – og det er sjovt!
  Fodtennis (4. september 2021)
 • Golf (4.-5. september 2021)
  Golf (4.-5. september 2021)
  Kom og spil golf på Markusminde Golf Club – uanset om du har DGU-kort, eller om du bare spiller for sjov.
  Golf (4.-5. september 2021)
 • Team duatlon (Mountainbike & løb) (5. september 2021)
  Team duatlon (Mountainbike & løb) (5. september 2021)
  Saml et hold på 3 mountainbike- og løbeentusiaster – så er dit hold klar til vores kombinationsløb, hvor det gælder om at nå flest runder indenfor tidsgrænsen.
  Team duatlon (Mountainbike & løb) (5. september 2021)

Dyrk mere Firmaidræt Open

Det siger deltagerne om Firmaidræt Open 👇

"Tag dit fodboldhold med til Århus. Perfekt kombination af fodbold og samvær!"
Bertel
Sydens Feriehuse
"Det var en rigtig god oplevelse igen i år, så jeg kommer helt sikkert igen næste år!"
Lissi Hvenegaard
"Jeg kan kun anbefale alle at deltage i Firmaidræt Open. Det giver nogle fantastiske oplevelser. God stemning, gode sportsoplevelser og en velarrangeret aftenfest, der er værd at tilmelde sig for."
Dorthe
"Lørdagens danseevent med Marianne Eihilt var SUPER sjovt med god energi, og vi havde en FEST til den gode musik og fede moves. Vi var godt svedige efter de 2 timer og er helt klart med igen næste år, her efter vores debut i år :0) Vi ses i 2020 :0)"
Anette
"Rigtig hyggelig weekend med glade kollegaer. Klart at anbefale til firmaer, som kan lide at være sociale og grine sammen. Det er ikke nødvendigt at kunne dyrke en sport på højt niveau. Det er det sociale, der tæller. Festen var som altid en kæmpe fornøjelse at deltage i."
Malene
"Det var vores første gang, og det var et virkeligt fint arrangement. Det er generelt meget hyggeligt at spille petanque, men den sniksnak, der er mellem spillere både med og mod, er det, der gør spillet endnu hyggeligere. Det er et arrangement, der er skrevet i kalenderen til næste år, så vi ses Århus i 2020."
Anne og Nikolaj
"Det har været et fantastisk og helt igennem godt tilrettelagt stævne, som var både en hyggelig og sjov oplevelse. Vi kommer helt sikkert tilbage næste år og vi glæder os allerede. Mange tak for en helt fantastisk weekend."
Vinnie Øllgaard
"Jeg glæder mig hvert år til at deltage i Firmaidræt Open, da der virkeligt styr på aktiviteterne i petanque, som jeg deltager i, og der er et godt kammeratskab blandt deltagerne."
Peder Jørgensen

Har du spørgsmål til tilmeldingen eller overnatningen?
Så kontakt Nete. Hun er klar til at hjælpe dig, og glæder sig til at høre fra dig :)

Nete Lindholm
Nete Lindholm
Sekretær

Har du spørgsmål til Firmaidræt Open eller Årets Firmahold?
Så kontakt vores stævneansvarlige, Brian. han er klar til at svare på dine spørgsmål :)

Brian York
Brian York
Udviklingskonsulent

Få Firmaidræt Open-nyt i din indbakke